Antena 3 CNN Actualitate Social Ea este judecătoarea care a întrebat dacă unul dintre tinerii morți în accidentul de la 2 Mai este în sală

Ea este judecătoarea care a întrebat dacă unul dintre tinerii morți în accidentul de la 2 Mai este în sală

Momente cumplite pentru tatăl lui Sebi, băiatul mort în accidentul de la 2 Mai, după ce judecătoarea a întrebat dacă băiatul este în sală.

Ea este judecătoarea care a întrebat dacă unul dintre tinerii morți în accidentul de la 2 Mai este în sală
Sursa foto: Facebook/ Popoviciu Ioana Ancuta
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Feb 2024   •   18:05

În timp ce făcea prezența, judecătoarea a strigat numele uneia dintre victime fără să își dea seama că tânărul nu mai este printre noi. A fost picătura care a umplut paharul pentru familiile îndoliate. 

Tatăl lui Sebi a povestit jurnaliştilor la ieşirea din Judecătoria Mangalia că judecătoarea a cerut cartea de identitate a fiului său mort în accidentul din august 2023. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Când a întrebat dacă băiatul meu este în sală... Nu am văzut în viaţa mea un asemenea judecător. Îi voia buletinul", a răspuns bărbatul cu ochii în lacrimi. 

Magistratul care a stârnit lacrimile familiei îndoliate este Ioana Ancuța Popoviciu de la Judecătoria Mangalia. 

Ce avere are judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu

Conform ProTV, la capitolul avere, judecătoarea a declarat oficial că deține un teren de 338 de metri pătrați, în intravilan, în Beiuș, Bihor, care i-a fost donat în 2007, o casă de locuit de 68 de metri pătrați în Bihor, care i-a fost donată în 2007 și două apartamente de 48 de metri pătrați în Mangalia, dintre care unul cumpărat direct și altul prin credit ipotecar, după cum scrie în declarația de avere pe care a depus-o în mod oficial în iunie anul trecut, document public și ușor accesibil.

De remarcat că, oficial, judecătoarea are un singur cont bancar în care soldul la zi era de 1.000 de lei la data depunerii, adică mai puțin de 10% din salariul ei lunar.

În declarația de avere sunt trecute patru credite, cu o valoare totală de peste 551.000 de lei, cu perioade de rambursare între 2026 și 2047.

La capitolul salarii, suma totală declarată, anuală, este de 28.738 de lei ca judecător la Judecătoria Ineu, 109.554 lei ca judecător la Judecătoria Mangalia la care se adaugă două diferențe salariale a câte 16.726 de lei, respectiv 1.615 lei.

În total reiese un venit lunar mediu de 13.052 de lei, echivalentul a circa trei salarii medii nete pe economie.

×
Subiecte în articol: judecator accident 2 mai Vlad Pascu
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close