x close

Fii alături de noi!

Dacă nu ai bani, eşti lăsat să mori! Regula de bază din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria

de S.T.   •   11 Feb 2016   •   22:54
Dacă nu ai bani, eşti lăsat să mori! Pare să fie regula în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, pe care pacienţii îl numesc şi "Spitalul morţii".

Chiar şi cei veniţi la urgenţă sunt puşi să plătească RMN-ul sau Computerul Tomograf, informează observator.tv.
 
Bătrâna din imaginile de mai sus a fost adusă de urgenţă la spital după ce ar fi suferit un accident vascular. Medicii i-au recomandat un Computer Tomograf. După lege, analiză în cazul ei e gratuită, după regulile din Alexandria, se plăteşte. Din păcate, nu este un caz singular. 
 
În faţa imaginilor surprinse de reporterii Observator, directorul spitalului neagă practica deloc legală. Acesta vede realitatea total diferit de cei cărora ar trebui să le asigure accesul la tratament.

"În momentul de faţă ne aflăm într-un litigiu, întrucât firma care a pierdut nu vrea să iasă din acest spaţiu. Fapt pentru care spitalul judeţean Alexandria nu poate să asigure urgenţa bolnavilor", a declarat acesta. 
 
Spitalul Judeţean din Alexandria reprezintă singura şansă la sănătate pentru aproape 400.000 de suflete.
poza

Actualitate

Mare atenție! A apărut o nouă metodă de înşelăciune

Șoferii bucureșteni sunt avertizați despre o nouă metodă de țepuire, scrie dcnews.ro. Este vorba despre apariția unor falși polițiști locali, care dau amenzi pentru diferite infracțiuni în...

24 Aug 2016  •  16:24

poza

Show

Cum a apărut o vedetă PRO TV la plajă. Oamenilor nu le-a venit să creadă că arată așa

Lili Sandu (37 de ani) şi-a găsit fericirea în braţele unui tinerel de 25 de ani, frumos foc şi cunoscut pe plan internaţional. Silviu Tolu este model de talie mondială şi a cucerit-o imediat pe fosta...

24 Aug 2016  •  11:35

sati