x close

Fii alături de noi!

Dacă nu ai bani, eşti lăsat să mori! Regula de bază din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria

de S.T.   •   11 Feb 2016   •   22:54
Dacă nu ai bani, eşti lăsat să mori! Pare să fie regula în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, pe care pacienţii îl numesc şi "Spitalul morţii".

Chiar şi cei veniţi la urgenţă sunt puşi să plătească RMN-ul sau Computerul Tomograf, informează observator.tv.
 
Bătrâna din imaginile de mai sus a fost adusă de urgenţă la spital după ce ar fi suferit un accident vascular. Medicii i-au recomandat un Computer Tomograf. După lege, analiză în cazul ei e gratuită, după regulile din Alexandria, se plăteşte. Din păcate, nu este un caz singular. 
 
În faţa imaginilor surprinse de reporterii Observator, directorul spitalului neagă practica deloc legală. Acesta vede realitatea total diferit de cei cărora ar trebui să le asigure accesul la tratament.

"În momentul de faţă ne aflăm într-un litigiu, întrucât firma care a pierdut nu vrea să iasă din acest spaţiu. Fapt pentru care spitalul judeţean Alexandria nu poate să asigure urgenţa bolnavilor", a declarat acesta. 
 
Spitalul Judeţean din Alexandria reprezintă singura şansă la sănătate pentru aproape 400.000 de suflete.
poza

Actualitate

CaN România: Lazarus dezgroapă morții

Jurnalistul Luis Lazarus este de părere că există crime la comandă în România. ”Eu cred că el e Condrea (cel care a fost îngropat - n.r.), dar nu cred că s-a sinucis sau că a avut...

28 Mai 2016  •  00:31

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati