x close

Fii alături de noi!

Dacă nu ai bani, eşti lăsat să mori! Regula de bază din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria

de S.T.   •   11 Feb 2016   •   22:54
Dacă nu ai bani, eşti lăsat să mori! Pare să fie regula în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, pe care pacienţii îl numesc şi "Spitalul morţii".

Chiar şi cei veniţi la urgenţă sunt puşi să plătească RMN-ul sau Computerul Tomograf, informează observator.tv.
 
Bătrâna din imaginile de mai sus a fost adusă de urgenţă la spital după ce ar fi suferit un accident vascular. Medicii i-au recomandat un Computer Tomograf. După lege, analiză în cazul ei e gratuită, după regulile din Alexandria, se plăteşte. Din păcate, nu este un caz singular. 
 
În faţa imaginilor surprinse de reporterii Observator, directorul spitalului neagă practica deloc legală. Acesta vede realitatea total diferit de cei cărora ar trebui să le asigure accesul la tratament.

"În momentul de faţă ne aflăm într-un litigiu, întrucât firma care a pierdut nu vrea să iasă din acest spaţiu. Fapt pentru care spitalul judeţean Alexandria nu poate să asigure urgenţa bolnavilor", a declarat acesta. 
 
Spitalul Judeţean din Alexandria reprezintă singura şansă la sănătate pentru aproape 400.000 de suflete.
poza

Actualitate

Caz şocant în judeţul Iaşi! Un sat întreg a băut apă dintr-o fântână în care se afla un cadavru

Caz înfiorător în satul Heci, din judeţul Iaşi. Un sat întreg a băut apă dintr-o fântână în care se afla un cadavru. O femeie dispărută de şase zile de acasă a fost găsită, în cele din urmă, fără viaţă, în interiorul construcţiei.

01 Iul 2016  •  00:08

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Ramona Gabor, incendiară în costum de baie

Aflată în vacanţă în Mexic, Ramona Gabor îşi încântă fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare cu fotografii incendiare.

30 Iun 2016  •  19:33

sati