x close

Fii alături de noi!

Dacă nu ai bani, eşti lăsat să mori! Regula de bază din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria

de S.T.   •   11 Feb 2016   •   22:54
Dacă nu ai bani, eşti lăsat să mori! Pare să fie regula în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, pe care pacienţii îl numesc şi "Spitalul morţii".

Chiar şi cei veniţi la urgenţă sunt puşi să plătească RMN-ul sau Computerul Tomograf, informează observator.tv.
 
Bătrâna din imaginile de mai sus a fost adusă de urgenţă la spital după ce ar fi suferit un accident vascular. Medicii i-au recomandat un Computer Tomograf. După lege, analiză în cazul ei e gratuită, după regulile din Alexandria, se plăteşte. Din păcate, nu este un caz singular. 
 
În faţa imaginilor surprinse de reporterii Observator, directorul spitalului neagă practica deloc legală. Acesta vede realitatea total diferit de cei cărora ar trebui să le asigure accesul la tratament.

"În momentul de faţă ne aflăm într-un litigiu, întrucât firma care a pierdut nu vrea să iasă din acest spaţiu. Fapt pentru care spitalul judeţean Alexandria nu poate să asigure urgenţa bolnavilor", a declarat acesta. 
 
Spitalul Judeţean din Alexandria reprezintă singura şansă la sănătate pentru aproape 400.000 de suflete.
Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Jean-Claude Van Damme, ieşire nervoasă în timpul unui interviu. Nimeni nu s-a aşteptat la aşa ceva - VIDEO

Jean-Claude Van Damme a avut un exces de furie în timpul unui interviu acordat pentru un post televiziune australian, după o serie de întrebări ce l-au deranjat, inclusiv una despre fosta lui aventură cu...

30 Iul 2016  •  16:47

sati