Antena 3 CNN Actualitate Şoferii din trafic nu au ignorat-o pe fata de 15 ani spulberată de o maşină în Bucureşti, ci au fugit după şoferul vinovat şi au sunat la 112

Şoferii din trafic nu au ignorat-o pe fata de 15 ani spulberată de o maşină în Bucureşti, ci au fugit după şoferul vinovat şi au sunat la 112

În spaţiul public au apărut imagini revoltătoare cu o fată spulberată pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti, şi lăsată să zacă pe şosea. În realitate, şoferii nu au ignorat-o pe adolescenta de 15 ani, ci au fugit după şoferul vinovat, care părăsise locul accidentului, şi au sunat la 112, ca să poată fi prins.

Şoferii din trafic nu au ignorat-o pe fata de 15 ani spulberată de o maşină în Bucureşti, ci au fugit după şoferul vinovat şi au sunat la 112
Sursa foto: Captură video X/Vali Petcu
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Noi 2023   •   14:31

Conducătorii auto din cele două maşini care se văd pe filmare şi trec mai departe de locul accidentului, unde o fată de 15 ani fusese spulberată de o maşină pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, plecaseră după şoferul vinovat, pentru a reuşi să vadă numărul de inmatriculare ca să ştie ce să le comunice operatorilor 112. 

Din ambele maşini au fost efectuate apeluri 112 şi ambii conducători auto au fost audiaţi.

Citeşte şi: O ucraineancă însărcinată a pierdut copilul, după un grav accident, în Galaţi. A fost lovită, împreună cu soțul ei, pe trecerea de pietoni

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La data de 11 Noiembrie a.c, în jurul orei 13:30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la un accident rutier înregistrat pe bd.Iuliu Maniu din sectorul 6.

Conducătorul unui autovehicul, care circula pe bd. Iuliu Maniu dinspre Str. Valea Cascadelor către Autostrada A1 a surprins și accidentat un pieton angajat în traversarea drumului public, iar imediat după impact, si-a continuat deplasarea.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, autorul accidentului de circulație a fost identificat.

Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatele Alcooltest și DrugTest, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ. De asemenea, a fost condus la sediul INML pentru prelevarea de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 6, pentru săvârșirea  infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia", se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close