Antena 3 CNN Actualitate Sorina Matei, acuzată că era şefa postacilor Elenei Udrea

Sorina Matei, acuzată că era şefa postacilor Elenei Udrea

Sorina Matei, acuzată că era şefa postacilor Elenei Udrea
21 Mar 2015   •   15:31
Jurnalista Sorina Matei este acuzată de şeful postacilor pentru Elena Udrea, că şi ea era un fel de coordonator al acestor postări favorabile fostului ministru. 
 
Într-o intervenţie în emisiunea Sorinei Matei, Cristian Călugăru i-a amintit cu lux de amănunte acesteia cum dădea indicaţii clare, deşi oficial, voia să lase impresia că este în tabăra opusă lui Udrea. 
 
Reamintim că nu e prima dată când numele Sorinei Matei apare într-un scandal de presă, de când lucrează la B1. Asupra jurnalistei au planat inclusiv suspiciuni că ar fi omul serviciilor şi că ar avea dublă comandă. 
 
Elena Udrea a sugerat că jurnalista a fost plătită de omul de afaceri Nicolae Dumitru, zis NIRO, la cererea actualului director interimar al SRI, Florian Coldea. 
 
După ce a povestit pe larg cum lucrau postacii şi cum se învârtau zeci de mii de euro la negru, pentru a-i crea Elenei Udrea o imagine favorabilă, Cristian Călugăru i-a adus aminte Sorinei Matei că şi ea a avut o contribuţie importantă la acele postări. î
 
După câteva minute de discuţie în contradictoriu cu Sorina Matei, Cristian Călugăru i-a reamintit acesteia că mulţi sunt cei care ştiu că şi ea era un fel de şefă a postacilor. 
 
De-a lungul întregii convorbiri cu Cristian Călugăru, Sorina Matei a contestat ideea că ar fi avut vreo legatură cu postacii Elenei Udrea. 
 
Sorina Matei nu e la primul scandal de presă, de când lucrează la postul B1.  Asupra jurnalistei a planat inclusiv suspiciunea că ar avea legături cu serviciile secrete. Chiar şi "acoperitul" Robert Turcescu i-a sugerat Sorinei Matei să mărturisească. Şi Traian Băsescu a insinuat acelaşi lucru.
 
Despre legăturile Sorinei Matei cu serviciile a vorbit chiar şi Elena Udrea. Protejata lui Traian Bsescu a dezvăluit însă ca Matei ar fi fost plătită de omul de afaceri Nicolae Dumitru, zis NIRO, la cererea actualului director interimar al SRI, Florian Coldea. 
 
La televiziunea din Calea Victoriei şi-au găsit culcuş jurnalişti cu "dubla comandă". Cel mai cunoscut dintre ei, Robert Turceascu. Acesta a mărturisit in direct ca a fost ofiter acoperit.

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close