Antena 3 CNN Actualitate Soţia minerului Iulian Codlean, mort în accidentul de la Lupeni, mesaj tulburător în ziua în care ar fi trebuit să-i ureze „La mulți ani!”

Soţia minerului Iulian Codlean, mort în accidentul de la Lupeni, mesaj tulburător în ziua în care ar fi trebuit să-i ureze „La mulți ani!”

Soţia minerului Iulian Codlean, mort în accidentul de la Lupeni, mesaj tulburător în ziua în care ar fi trebuit să-i ureze „La mulți ani!”
Sursa foto: foto: pixabay.com
08 Oct 2017   •   21:59

Soţia minerului Iulian Codlean, unul dintre ortacii care și-au pierdut viața în accidentul de la Mina Lupeni, a postat pe pagina de Facebook un mesaj extrem de tulburător în ziua în care soțul ei ar fi trebuit să împlinească 40 de ani. În schimb, el a fost înmormântat.

”8 OCTOMBRIE . O zi pe care o aşteptam cu atâta bucurie an de an. Astăzi , sotul meu şi-ar fi sărbătorit ziua de naştere .Eu îl sărbătoresc oricum pentru că ştiu că e cel mai iubit sot si tata dintre pământeni şi acum este cel mai divinizat sot si tată dintre îngeri !!! Tu eşti acolo, noi aici, dar de fapt puntea gândurilor şi iubirii noastre ne apropie atât de mult !!! La mulţi ani şi să fii zâmbitor cum ai fost întotdeauna. Te iubim.” Soția cu copii Diana si Seby”, a scris femeia, pe Facebook.

Joi după-amiază a avut loc o surpare într-o galerie la Mina Lupeni, din Valea Jiului, care a surprins o echipă de 11 mineri. Opt dintre aceştia au reuşit să iasă la suprafaţă, trei rămânând blocaţi sub dărâmături. Unul dintre mineri a fost găsit decedat de către salvatori, un altul a fost transportat la Bucureşti cu elicopterul, în stare gravă, murind ulterior la spital, iar cel de-al treilea se afla într-o stare mai bună. 

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close