Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu, referitor la posibilitatea depunerii unei plângeri penale împotriva lui Iohannis: "Am auzit tot felul de zvonuri”

Tăriceanu, referitor la posibilitatea depunerii unei plângeri penale împotriva lui Iohannis: "Am auzit tot felul de zvonuri”

Tăriceanu, referitor la posibilitatea depunerii unei plângeri penale împotriva lui Iohannis: "Am auzit tot felul de zvonuri”
09 Feb 2019   •   13:53

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarată sâmbătă că a auzit tot felul de zvonuri legate de posibilitatea depunerii unei plângeri penale împotriva președintelui Klaus Iohannis. 

"Am auzit tot felul de zvonuri la care nu am niciun fel de dorinţă de a răspunde, pentru ca să nu coborâm dezbaterea politică la un nivel foarte jos. Am luat notă de comunicarea făcută de preşedinte, de răspunsul, în speţă, de refuzul domniei sale şi acest lucru sunt convins că va fi analizat de doamna prim-ministru, care este responsabil de buna funcţionare a Guvernului şi de numirea şi revocarea miniştrilor", a afirmat Tăriceanu. 

Discuția despre depunerea unei plângeri penale vine în contextul respingerii de către Klaus Iohannis a numirii Olguței Vasilescu la Ministerul Dezvoltării. 

Lia Olguța Vasilescu a spus joi că pregătește o plângere penală împotriva președintelui pentru infracţiunea de abuz în serviciu.

"Nefiind vorba de niciun fel de motiv de legalitate pentru respingere, ci doar de ura personală, consider că domnul Klaus Iohannis se încadrează perfect la infracţiunea de abuz în serviciu, prevăzută de art. 297, alin 1 şi 2, Cod Penal, motiv pentru care am început deja redactarea unei plângeri penale în acest sens", a scris Vasilescu pe Facebook.
 

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close