Antena 3 CNN Actualitate Tineri băgați cu forța într-o mașină, răpiți și abandonați la marginea Bucureștiului

Tineri băgați cu forța într-o mașină, răpiți și abandonați la marginea Bucureștiului

Doi tineri din București au fost amenințați cu o armă, băgați cu forța într-o mașină și apoi abandonați la marginea orașului. Agresorii au fost reținuți de polițiști și urmează prezentați în fața instanței.

Tineri băgați cu forța într-o mașină, răpiți și abandonați la marginea Bucureștiului
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    15 Iun 2021   •   17:35

Pe data de 18.05.2021, polițiștii au fost sesizați de către doi tineri, că în ziua anterioară, doi bărbați i-au amenințat cu o armă, în timp ce se aflau în apropierea unui centru comercial din Sectorul 4, apoi au fost deposedați de o sumă de bani și un telefon mobil.

Mai mult decât atât, tinerii au spus că au fost obligați să îi însoțească pe cei doi bărbați, în mașină, ulterior fiind abandonați pe un drum din apropierea Bucureștiului. 

Astăzi, la o lună distanță de la incident, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, a pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal. 

În urma probatoriului administrat în cauză, în această dimineață au fost efectuate două percheziții domiciliare, fiind depistați și conduși la audieri doi bărbați, de 36 și respectiv 27 de ani. 

Cu aceeași ocazie a fost găsit și ridicat un pistol de tip airsoft.

Cei doi bărbați au fost reținuți, urmând a fi prezentați în fața magistraților.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Sectorului 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal.

×
Subiecte în articol: sector 4 București tineri
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close