Antena 3 CNN Actualitate Țigări în valoare de 2,3 milioane de euro, transportate ilegal într-un TIR, prin Vama Giurgiu. Ce ar fi trebuit să ducă, de fapt, șoferul bulgar

Țigări în valoare de 2,3 milioane de euro, transportate ilegal într-un TIR, prin Vama Giurgiu. Ce ar fi trebuit să ducă, de fapt, șoferul bulgar

Un șofer de TIR bulgar, a fost prins, astăzi, în Vama Giurgiu, că transporta ilegal țigări în valoare de 2,3 milioane de euro.

Țigări în valoare de 2,3 milioane de euro, transportate ilegal într-un TIR, prin Vama Giurgiu. Ce ar fi trebuit să ducă, de fapt, șoferul bulgar
Sursa foto: Poliția de Frontieră
de Ioana Mircea    |    12 Iun 2023   •   11:34

Potrivit Poliției de Frontieră, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, un cetățean bulgar, în vârstă de 53 de ani. Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, recipiente din sticlă, din Bulgaria în Cehia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra încărcăturii acestuia. Astfel, în compartimentul pentru marfă, au fost descoperite ascunse, prin metoda capac, 900 de baxuri ce conţineau 9.000.000 de țigarete de contrabandă.

Citește și: Un șofer de TIR bulgar, a fost prins, astăzi, în Vama Giurgiu, că transporta ilegal țigări în valoare de 2,3 milioane de euro.

Țigările, în valoare totală de aproximativ 2,3 milioane de euro au fost confiscate, iar în continuare polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

×
Subiecte în articol: tigari vama giurgiu
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close