Antena 3 CNN Actualitate Ultimul război personal al patronului Hexi Pharma: câți bani i-a cerut fostei soții după ce a părăsit-o

Ultimul război personal al patronului Hexi Pharma: câți bani i-a cerut fostei soții după ce a părăsit-o

Ultimul război personal al patronului Hexi Pharma: câți bani i-a cerut fostei soții după ce a părăsit-o
de S.T.    |    23 Mai 2016   •   00:15

Patronul Hexi Pharma, mort într-un accident de mașină duminică seară, a avut parte de un divorț scandalos. După pronunțare, războiul a continuat, iar Condrea și-a făcut fosta soție să ajungă la disperare, scrie libertatea.ro.

În spatele lui Dan Condrea rămâne un scandal fără precedent în România, însă așa s-au derulat ultimii ani din viața afaceristului. De exemplu, în 2008 Dan Condrea a decis să divorțeze de Laura, femeia care îi dăruise o fetiță și care împărțea același domeniu de interes: medicina. Dan Condrea a cerut custodia exclusivă a fetiței, iar de-aici a început un întreg război în instanță care părea că nu se mai stinge. Judecătorii au fost de partea lui, însă după lungi demersuri, Laura Georgescu (fostă Condrea), a reușit să obțină dreptul de a-și vedea fetița două weekend-uri pe lună. Mai mult decât atât, ea a fost obligată să plătească o pensie alimentară de 3.000 de euro în fiecare lună.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov.

×
Subiecte în articol: Dan Condrea Dan Condrea a murit
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close