Antena 3 CNN Actualitate Exces de zel la ridicarea primarului Cherecheş: Unul din poliţişti a sărit gardul, deşi poarta era deschisă

Exces de zel la ridicarea primarului Cherecheş: Unul din poliţişti a sărit gardul, deşi poarta era deschisă

Unul dintre poliţiştii care a mers acasă la Cătălin Cherecheş, vineri, după decizia de condamnare a primarului, a sărit gardul locuinţei acestuia.

Exces de zel la ridicarea primarului Cherecheş: Unul din poliţişti a sărit gardul, deşi poarta era deschisă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    24 Noi 2023   •   11:00

Edilul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost condamnat definitiv vineri la cinci ani de închisoare, însă primarul nu este de găsit.

Primele imagini de la casa primarului Cătălin Cherecheş, filmate la scurt timp după ce a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită, au fost prezentate la Antena 3 CNN. 

Edilul urmează să se prezinte de urgenţă la peniteciar pentru a fi încarcerat. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Judecătorii de la Curtea de Apel din Cluj Napoca au decis de asemenea că edilul nu va mai putea fi ales într-o funcţie publică timp de cinci ani şi au păstrat sechestru asigurător impus în momentul începerii anchetei.  



Soacra lui Cătălin Cherecheş a încercat să o mituiască pe judecătoarea din acest dosar şi a fost prinsă în flagrant în momentul în care îi dădea mamei acesteia suma de 50.000 de euro.

"Astăzi, 24 noiembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au primit de la instanța competentă un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, emis pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată. 

Astfel, polițiștii efectuează verificări, în vederea depistării bărbatului", se arată în comunicatul IPJ Maramureş.

Cătălin Cherecheş nu va rămâne la închisoarea în Baia Mare, pentru că acolo stau doar cei cu pedepse până la 3 ani.

 

×
Subiecte în articol: Catalin Chereches Baia Mare condamnare
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close