Antena 3 CNN Actualitate Val de accidente pe Autostrada Soarelui: o mașină a luat foc în mers, după ce s-au produs alte două coliziuni

Val de accidente pe Autostrada Soarelui: o mașină a luat foc în mers, după ce s-au produs alte două coliziuni

Un autoturism a luat foc în mers pe autostrada A2.

Val de accidente pe Autostrada Soarelui: o mașină a luat foc în mers, după ce s-au produs alte două coliziuni
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cătălina Buzoianu    |    15 Iul 2023   •   12:26

Incidentul a avut loc sâmbătă, la kilometrul 39, în zona localității Fundulea din județul Călărași, anunță Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

În zonă au fost mobilizate echipaje ISU.

"Mașina a luat foc în jurul orei 11 dimineața undeva la kilometrul 39, în zona localității Fundulea, pe raza județului Călărași. Imediat s-a format o coloană de fum, ceea ce a dus la reducerea vizibilității în zonă.

La fața locului s-au deplasat pompierii de la ISU Călărași, care au reușit să lichideze, în cele din urmă, incendiul. Nu au fost persoane rănite, însă mașina s-a făcut scrum aproape în totalitate.

Circulația rutieră a fost restricționată și la momentul acestei corespondențe se circulă încă destul de dificil pe Autostrada Soarelui. Din păcate nu a fost singurul incident de astăzi pe Autostrada Soarelui", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Cătălina Buzoianu.

Accident pe Autostrada Soarelui, în drum spre mare

Un accident în care au fost implicate mai multe vehicule a avut loc, sâmbătă dimineață, pe Autostrada Soarelui, principala rută spre litoral.

Antena 3 CNN relatează că, în urma evenimentului rutier, au fost afectate 15 persoane.

Ar fi confirmat cel puțin un rănit, potrivit sursei citate.

Ca urmare a accidentului, s-a format o coadă de vehicule în zona kilometrul 59 pe autostradă, pe sensul de mers spre Constanța.

Centru Infotrafic: o a doua tamponare pe autostradă, în județul Constanța

Traficul s-a desfășurat cu dificultate, sâmbătă dimineață, pe Autostrada Soarelui, după ce s-au format coloane de autovehicule kilometrii 59 şi 184, din cauza a două accidente în care au fost implicate mai multe mașini.

"S-au format două coloane de autovehicule, la kilometrul 59, în zona localității Nicolae Bălcescu din județul Călărași, și la kilometrul 184, în zona localității Peștera, din județul Constanța, unde s-au produs două tamponări", a informat Centrul Infotrafic.

Autovehiculele implicate în coliziuni au fost scoase rapid pe banda de urgență.

×
Subiecte în articol: autostrada Soarelui masina foc Fundulea
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close