x close

Fii alături de noi!

Val de concedieri într-o importantă companie

de D.G.   •   07 Ian 2016   •   22:31
Val de concedieri într-o importantă companie  817
foto: fixabay.com
La Yahoo se pregăteşte un val de concedieri. Compania vrea să renunţe la 10% dintre angajaţii săi, adică mai bine de o mie de oameni.

Toate operaţiunile vor fi afectate, în special cele din Europa iar restructurările ar putea demara chiar în această lună. Yahoo e disperat să-şi reducă cheltuielile fiindcă în ciuda încercărilor de a reveni în linie dreaptă, problemele persistă, scrie digi24, citând surse Businesss Insider.

Timp de trei ani, directorul general Marissa Mayer a încercat diverse soluţii fără succes, iar deja o parte dintre investitori cer schimbarea managementului.

Yahoo a mai jucat cartea concedierilor iar efectele nu au venit - anul trecut din companie au plecat peste o mie de oameni şi totuşi Yahoo nu s-a mişcat mai bine, ba chiar a pierdut 35% din valoarea acţiunilor în decursul lui 2015.

Întregul plan de reducere a cheltuielilor, pe partea de personal, pe partea de producţie video şi evenimente, riscă de fapt să golească compania de conţinut. Iar în vreme ce Yahoo se gândeşte pe cine să mai dea afară, din companie nu vine nicio idee pentru a face Yahoo din nou atractiv.
poza

Show

Fosta soție a lui Florin Zamfirescu s-a măritat în Texas

Fosta soție a lui Florin Zamfirescu s-a măritat în mare secret. Cătălina Mustață s-a căsătorit pe 14 martie, în Texas, cu nimeni altul decât fostul ei diriginte. Se pare că relația de iubire...

25 Mai 2016  •  16:50

sati