Antena 3 CNN Actualitate Viscolul a făcut prăpăd în Constanța și în mai multe orașe ale țării! Sute de pompieri intervin pentru a salva oamenii blocați pe șosele

Viscolul a făcut prăpăd în Constanța și în mai multe orașe ale țării! Sute de pompieri intervin pentru a salva oamenii blocați pe șosele

Vremea extremă a creat mari probleme în mai multe regiuni ale țării. Drumurile au fost închise din cauza ninsorilor abundente, a vântului puternic și a vizibilității reduse.

de Laura Dinu    |    27 Noi 2023   •   07:50

Sute de oameni au rămas blocați în mașini sau au așteptat ore în șir ca să fie salvați. 

Și la această oră peste 400 de localități din opt județe din țară nu au curent electric. 

Orașul Constanța dar și alte câteva zeci de localități din țară au rămas fără apă din cauza viscolului. 

Totodată, școlile din județele Brăila, Galați, Tulcea, Constanța și Călărași vor fi închise astăzi din cauza ninsorilor dar și a viscolului. 

Vântul extrem de puternic a distrus și acoperișurile mai multor blocuri din orașul de la malul mării. 

Fenomene extreme au fost și în Brașov. Drumul Național 73 a fost aproape blocat pentru câteva ore din cauza ninsorii și a vântului puternic. 

În Vaslui, pompierii au intervenit de urgență după ce o ambulanță care transporta un pacient la spital a rămas blocată în zăpadă. Pacientul a fost preluat, în cele din urmă, de o altă ambulanță și transportat la spital. 

Viscolul a fost făcut prăpăd și în județul Buzău. Peste 46 de localități au rămas fără energie electrică din cauza vântului puternic. Oamenii au rămas în beznă și abia după ce vântul s-a mai potolit au ieșit din case. 

Și Drumul European 85 a fost închis mai multe ore, timp în care utilajele au intervenit pentru deszăpezire. 

×
Subiecte în articol: viscol zapada Constanța
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close