Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Daniel Băluţă, candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 4: "Vom reuşi să schimbăm fundamental Bucureştiul"

Daniel Băluţă, candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 4: "Vom reuşi să schimbăm fundamental Bucureştiul"

Daniel Băluţă şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat în Sectorul 4. Alături de el la eveniment s-au aflat şi Gabriela Firea şi premierul Marcel Ciolacu. Acesta a declarat că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că dependenţa primarilor de sector de primarul general nu trebuie să mai fie atât de mare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Apr 2024   •   15:16

"Am deosebit de mare încredere că în intervalul de timp 2024-2028 echipa noastră social-democată, împreună cu echipa liberală, vom reuşi să schimbăm fundamental Bucureştiul", a declarat Daniel Băluţă.

"E evident că trebuie să mergem înainte, este evident că avem nevoie de o lege specială a Capitalei, este evident că trebuie o dată închise discuţiile cu privire la proprietate, este evident că dependenţa primarilor de sector nu trebuie să fie atât de mare de primarul general, de jocurile politice, este evident că trebuie o nouă abrodare", a precizat şi Marcel Ciolacu, preşedintele PSD.

"Eu nu cred că a achiziţiona 110 ambulanţe înseamnă pomană şi proiect de stânga social-democrat nefolositor. Eu nu cred că a investi în proiecte mari de mediu, cum este staţia de epurare Glina, înseamnă proiect de stânga, nefolositor, o pomană pentru cetăţeni", a susţinut Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Bucureşti.

"Astea sunt proiecte de primar general. Noi, la sectoare, suntem capabili să venim cu proiecte mari, în timp primarul general ne vine cu proiecte şi cu realizări de administrator de asociaţie de proprietari, adică a vopsi poarta, a repara gardul, a tunde iarba", a declarat şi Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close