Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Sebastian Burduja, prima reacţie de la Seul, după ce a devenit propunerea PNL la Primăria Bucureşti

Sebastian Burduja, prima reacţie de la Seul, după ce a devenit propunerea PNL la Primăria Bucureşti

Trebuie să mergem înainte și să le prezentăm bucureștenilor o alternativă și un model liberal de administrație, a declarat Sebastian Burduja, după ce coaliţia a decis să meargă cu candidaturi separate la alegerile pentru Primăria Bucureşti.

de Milena Niță    |    23 Apr 2024   •   12:18

"Orice zi, orice secundă pe care o pierdem în toate acest can-canuri, ce a fost, cum a fost, cine a fost, este o zi pierdută pentru bucureșteni. 

Din respect pentru ei trebuie să mergem înainte și să le prezentăm o alternativă și un model liberal de administrație", a spus Sebastian Burduja, marți, la Seul, unde se află într-o vizită oficială.

Reacția lui Burduja vine după ce coaliția de guvernare a decis să meargă cu candidaturi separate la Primăria Bucureşti, respectiv Gabriela Firea - PSD și Sebastian Burduja - PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide.

Sebastian Burduja a fost întrebat, marți, dacă își dorește această candidatură. 

"Totdeauna am pus interesul oamenilor mai presus de interesul meu", a răspuns el, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea și Sebastian Burduja sunt noii candidați la Primăria București

Liderii PSD și PNL au decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria București.

Liderii coaliției ar fi luat decizia noaptea trecută, în urma unei ședințe maraton de aproximativ 16 ore.

În urma ședinței, coaliția a decis ca PNL și PSD să aibă candidați separați la alegerile locale din 2024 pentru Primăria Generală a Capitalei și să renunțe la medicul Cătălin Cîrstoiu.

Coaliția a decis să meargă cu candidaturi separate, respectiv Gabriela Firea - PSD și Sebastian Burduja - PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide. 

⁠Cei doi candidați nu se vor ataca în campanie, ci vor avea o campanie constructivă, centrată pe soluții pentru București. 

⁠Candidații pe sectoare rămân comuni, la fel și listele de consilii locale. 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close