Antena 3 CNN Coronavirus Gura Humorului, primul oraș din România care s-a autoizolat pentru a preveni infecțiile cu noul coronavirus

Gura Humorului, primul oraș din România care s-a autoizolat pentru a preveni infecțiile cu noul coronavirus

Gura Humorului este primul oraș din România care s-a autoizolat ca măsură de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Gura Humorului, primul oraș din România care s-a autoizolat pentru a preveni infecțiile cu noul coronavirus
Sursa foto: Politia Romana/Facebook
de S.T.    |    03 Apr 2020   •   11:14

Primarul Marius Ursaciuc a declarat că începând de miercuri, la intrările în oraș de pe DN 17 au fost amplasate filtre ale poliției care verifică mașinile particulare.

„Am luat decizia de a restricționa accesul în oraș pentru cei care spun că vin cu o anumită treabă și ajung la cerșit, pentru cei care vin câte șase sau șapte cu o singură mașină pentru a merge la cumpărături în magazinele din Gura Humorului, deși au magazine în localitățile în care trăiesc. Sunt unii care vin poate că nu le place magazinul de la ei din localitate. Este stare de urgență și ar trebui să le placă. Dacă cineva spune că trebuie să meargă la o farmacie îi solicităm rețeta și declarația pentru deplasare”, a spus Marius Ursaciuc. 

Ursaciuc a spus că în același timp au fost blocate și toate drumurile secundare pe care de obicei intrau cei cu căruțele, scrie monitorulsv.ro.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close