Antena 3 CNN Economic Biz News Ce salariu a luat în 2011 cel mai BOGAT român. "Ţine" în mână 12,8 MILIARDE DE TONE de minereu de fier

Ce salariu a luat în 2011 cel mai BOGAT român. "Ţine" în mână 12,8 MILIARDE DE TONE de minereu de fier

Ce salariu a luat în 2011 cel mai BOGAT român. "Ţine" în mână 12,8 MILIARDE DE TONE de minereu de fier
de O.P.    |    10 Aug 2012   •   11:24

Omenirea, din punct de vedere economic, se împarte în trei categorii: oameni foarte săraci, oameni ce au câştiguri medii şi oameni foarte bogaţi. Din nefericire, criza economică a măturat foarte mulţi bogătaşi în clasa celor mai foarte săraci.

Dar nu este cazul şi aici. Vorbim despre cel mai bogat român, care are afaceri de miliarde de dolari şi ţine sub controlul său 12.8 miliarde de tone de minereu de fier.

Asta a fost reţeta succesului pentru Frank Timiş, care conduce 3 companii ce activează în domeniul petrolier şi al resurselor minerale: African Petroleum, African Minerals şi International Petroleum.



Conform rapoartelor publicate pe site-urile companiilor pe care le deţine, românul Frank Timiş a încasat anul trecut, venituri totale de 1.397.113 dolari.

International Petroleum este deţinută din 2005 de Frank Timiş şi are activităţi în petrol şi gaze în Rusia şi Kazahkstan. Prin African Petroleum, Timiş a intrat pe piaţa din Liberia, Gambia, Sierra Leone, Coasta de Fildeş şi Senegal.


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close