Antena 3 CNN Economic Biz News Daily Income: Răzvan Nicolescu, despre miza schimbărilor de la Electrica

Daily Income: Răzvan Nicolescu, despre miza schimbărilor de la Electrica

Daily Income: Răzvan Nicolescu, despre miza schimbărilor de la Electrica
Sursa foto: Foto:facebook.com/razvanicolescu
12 Noi 2015   •   13:48

Fostul ministrul Răzvan Nicolescu a vorbit, în ediţia de joi a emisiunii "Daily Income", despre tentativele de politizare în companiile din Energie, precum şi despre efortul Electrica de a se opune acestui curent.

Răzvan Nicolescu a afirmat că miza schimbărilor de la Electrica este aceea de a impune anumiţi oameni companii, nu neapărat şi calificaţi.

"Mă bucur că cei de la Electrica au rezistat. Sunt în acel board doi tineri care se luptă alături de oamenii cu mai multă experienţă", a spus Răzvan Nicolescu.
   
Mai multe ONG-uri l-au acuzat pe ministrul Energiei, Andrei Gerea, că încearcă să intervină arbitrar în activitatea Electrica, prin schimbarea membrilor CA, care au promovat politici responsabile, pentru a deturna bani pentru scopuri politice.

În răspunsul ministerului se arată că această creştere a numărului de administratori ai Electrica, de la 5 la 7, a vizat "aducerea unui plus de valoare din punct de vedere managerial şi al pregării tehnice", întrucât actualul CA nu a realizat investiţiile angajate.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close