x close

Fii alături de noi!

Forbes: Timişoara, cel mai bun oraş pentru afaceri din România în 2016

de A.M.P   •   09 Feb 2016   •   16:14
Forbes: Timişoara, cel mai bun oraş pentru afaceri din România în 2016 482
Foto:Freeimages.com/Mihai Sucitu
Municipiul Timişoara a fost desemnat de Revista Forbes 'cel mai bun oraş pentru afaceri din România în 2016', pentru al doilea an consecutiv, municipiul conducând în Top 10 al acestei clasificări realizate de publicaţie, fiind urmată de Cluj Napoca şi de Bucureşti, a declarat, marţi, primarul Nicolae Robu.

Edilul a menţionat faptul că la realizarea topului, spre deosebire de anii precedenţi, cei de la Forbes au ţinut cont şi de integritatea primarilor oraşelor.

'Topul se referă la cele 40 de oraşe din România şi ţine cont de indicatori economici serioşi. Şi în acest an primim acest titlu. Pe primul loc este Timişoara (...). În Timişoara merg bine nu doar afacerile din domeniile IT şi automotive, ci şi alte industrii, prin prisma cifrei de afaceri realizate de companiile respective, dar şi a valorii adăugate cu care acestea operează', a afirmat primarul, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Nicolae Robu a subliniat că printre aspectele de care au ţinut cont cei de la Revista Forbes când au alcătuit clasamentul, se remarcă deschiderea totală de care a dat dovadă Primăria Timişoarei faţă de investitori, dar şi de facilităţile pe care administraţia locală le acordă acestora.

În ultima perioadă, domeniul care a cunoscut o ascensiune fulminantă în Timişoara a fost IT-ul, potrivit celor de la Forbes, citaţi de Nicolae Robu.


.
poza

Actualitate

Descoperire incredibilă la Universitatea Ovidius. Un profesor era plătit pentru mai bine de 1200 de ore pe săptămână

Descoperire incredibilă făcută de Curtea de Conturi la Universitatea Ovidius, din Constanța. Un profesor era plătit pentru mai bine de 1200 de ore pe săptămână, ceea ce ar fi însemnat că acel cadru...

27 Sep 2016  •  09:49

poza

Show

Mioara Roman, noi dezvăluiri despre divorț: ”Am vrut să mă odihnesc”

În urmă cu aproape 10 ani, Mioara și Petre Roman își spuneau adio. A urmat un divorț cu reproșuri și multă suferință, dar acum lucrurile au rămas de domeniul trecutului. Cu toate acestea, fosta...

27 Sep 2016  •  09:02

sati