Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Şase interlopi care au snopit cu bâte şi topoare un tânăr, în Ploieşti, au fost prinşi. Toţi sunt acum reţinuţi

Şase interlopi care au snopit cu bâte şi topoare un tânăr, în Ploieşti, au fost prinşi. Toţi sunt acum reţinuţi

Au fost prinși cei şase atacatori din Ploiești care l-au bătut pe clientul unei firme de ridesharing până l-au băgat în spital.

de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mar 2024   •   17:37

Interlopii sunt acum, reținuți, după ce au spart geamurile mașinii pentru a-l ataca pe tânărul de 24 de ani care ar fi refuzat să le plătească o taxă de protecție.

Vă avertizăm că imaginile de mai sus au un puternic impact emoțional!

Șase bărbați au snopit în bătaie un tânăr, în Ploiești

Oamenii legii au descins joi după-amiază la adresele persoanelor bănuite că ar fi comis agresiunea produsă în stradă față de tânărul de 24 de ani.

Tânărul se afla într-o cursă de ridesharing când a fost atacat cu bâte și topoare. Cei șase atacatori cu vârste cuprinse între 18 și 50 de ani au fost duşi la audieri pentru a da explicații cu privire la faptele lor.

După mai multe ore de stat în fața procurorilor, cele șase persoane au fost reținute și urmează să fie prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Cercetările sunt acum coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești. 

Este deschis un dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburare a ordinii și liniștii publice. 

Băiatul bătut cu bestialitate a ajuns la spital

Familia lui povestește că la mijloc ar fi vorba de o reglare de conturi, mai exact o taxă de protecție pe care nu ar fi vrut să o plătească în urmă cu doi ani, atunci când au și fost nevoiți să plece din țară de frică.

×
Subiecte în articol: Ploiești bătaie client spital
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close