Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Noi imagini surprinse în Viena cu fetița dispărută din Serbia, în compania a două românce. Părinții spun că ar fi fiica lor

Noi imagini surprinse în Viena cu fetița dispărută din Serbia, în compania a două românce. Părinții spun că ar fi fiica lor

Răsturnare de situație în cazul fetiței de doi ani dispărută în Serbia. Autoritățile austriece au găsit imagini de pe camerele de supraveghere care ar confirma că fetița filmată la Viena în compania a două românce este cea dispărută. Asta susțin părinții copilei care au văzut imaginile astăzi.

de Andeea Borboros    |    03 Apr 2024   •   17:29

Dacă din primele imagini în care se afla o fetiță de alături de două femei din România, părinții nu au putut confirma cu exactitate dacă fetița este sau nu a lor, poliția din Viena a vizionat noi imagini surprinse de alte camere de supraveghere de la metroul din Viena.

Acestea sunt mult mai clare în ceea ce privește cele două femei care la această oră s-ar afla alături de copila dispărută din Serbia, în vârstă de doi ani.

Poliția a dat publicității aceste imagini și face apel la cetățeni ca în cazul în care cineva recunoaște cele două femei să adreseze la cea mai apropiată secție de poliție.

Nici în aceste momente nu există o confirmare 100% că fetița dispărută este cea care a fost surprinsă în imagini, însă după ce părinții acesteia au vizionat noile fotografii ei au susținut că este foarte posibil ca minora să fie fetița lor.

În continuare, în Serbia, la casa de unde a dispărut fetița se fac în paralel verificări. Zeci de polițiști cu peste 15 câini au cercetat perimetrul în încercarea de a stabili cu exactitate dacă fetița a fost cu adevărat acolo, pentru că există destul de multe semne de întrebare la adresa mamei atât în ceea ce privește anunțul dispariției copilei, depus la Poliție, cât și detaliile despre ziua în care a dispărut.

×
Subiecte în articol: fetiță dispărută Serbia
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close