Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Decisiv Adrian Ursu, după incidentele violente de la poarta Parlamentului: "Impotența instituțională va face ca Bucureștiul să se transforme în Paris"

Adrian Ursu, după incidentele violente de la poarta Parlamentului: "Impotența instituțională va face ca Bucureștiul să se transforme în Paris"

Violenţă extremă a protestatarilor AUR şi ai partidului lui Dumitru Coarnă. Au lovit cu picioarele, au îmbrâncit, au scuipat şi au înjurat parlamentarii. Totul, în ziua în care, la controlul de securitate, un colaborator AUR, voia să intre cu patru gloanţe în poşetă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2023   •   18:30

Caz fără precedent în Parlament. Şefa organizaţiei de tineret a partidului AUR a fost prinsă de agenţii de securitate în timp ce încerca să intre în clădire cu patru gloanţe.

A fost ridicată de poliţie şi audiată la secţie, unde i-a fost deschis un dosar penal. Acum, femeia este cercetată în libertate.

"În clipa de față există un poligon uriaș al planetei, Ucraina, de unde poți să iei și aruncătoare de grenade, și rachete, și drone și ce vrei tu. Dar nu cred că despre asta este vorba", a comentat jurnalistul Adrian Ursu.

Citeşte şi: Ludovic Orban, atacat de simpatizanții AUR, în fața Parlamentului: ”Am fost lovit, scuipat și înjurat!” | Totul a fost filmat

"Oricum, în clipa de față, cumva, pare că fenta a reușit. Pentru că discuția acum, iată, se concentrează în jurul unui subiect care devine încet, încet, frivol și prin explicațiile absolut competente ale domnilor din Ministerul Apărării Naționale care se pricep la arme, și prin tot ceea ce se rulează în jurul acestei teme, și anume, subiectul cartușelor, tuburilor, de fapt, că sigur, AUR fiind un partid de YouTube, normal că s-au gândit să bage și niște tuburi în Parlament. Când se pierde, de fapt, discuția mare... Discuția mare este despre agresivitate, este despre violența promovată, exersată și din ce în ce mai vizibilă. Acela este, de fapt, subiectul zilei.

Povestea asta cu cartuș, glonț, tub gol, plin, depistat, uitat în buzunar, este perfectă pentru a justifica discursul ridicol al celor de la AUR care vor să minimalizeze ceea ce s-a întâmplat, de fapt, afară. Ceea ce se va mai întâmpla afară, ceea ce s-a întâmplat în Parlament și se va mai întâmpla în Parlament", a mai spus jurnalistul Adrian Ursu, miercuri, la Antena 3 CNN.

"Ce am văzut astăzi, este nimic. Este nimic, e doar încălzirea. Pentru că impotența instituțională va duce ca Bucureștiul să se transforme în Paris foarte curând", a adăugat el.

Vezi şi: PSD, după ce AUR a votat în unanimitate proiectul cu copiii: "Terminați cu minciuna și manipularea oamenilor"

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu parlament București
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close