Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN iThink Singurul motiv pentru care Dani Oțil sare la bătaie fără să se gândească: ”Asta este, dacă o să mă vedeți bătut la știri, să știți de ce”

Singurul motiv pentru care Dani Oțil sare la bătaie fără să se gândească: ”Asta este, dacă o să mă vedeți bătut la știri, să știți de ce”

Dani Oțil a explicat care este singurul motiv pentru care ar sări la bătaie, fără să se gândească la consecințe.

Singurul motiv pentru care Dani Oțil sare la bătaie fără să se gândească: ”Asta este, dacă o să mă vedeți bătut la știri, să știți de ce”
Sursa foto: iThink Antena 3 CNN
de Laura Dinu    |    Iusti Fudulu    |    05 Oct 2023   •   16:31

Întrebat, în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN, cât de mult s-a schimbat după venirea pe lume a fiului său, Dani Oțil a declarat că micuțul nu a făcut decât să ”apese pedala sentimentelor mai tare”.  

Citește și: Obiceiul extrem de sănătos pe care Dani Oțil îl are zilnic: ”Țin foarte tare la treaba asta!”

”Nu m-a schimbat foarte mult, pentru că lucrez de foarte mult timp cu copii și am invitați copii. El doar mi-a apăsat pedala. Adică dacă pedala sentimentelor funcționa până la un punct, este ca în filmele americane, când ăla din dreapta zice ”ne grăbim” și bagă piciorul peste schimbător și apasă mai tare. Ăsta este băiatul meu. Mi-a pus cărbuni pe foc. Dar nu m-a schimbat foarte mult”, a declarat Dani Oțil în exclusivitate la Antena 3 CNN.  

Citește și: Secretul prin care Dani Oțil își păstrează silueta de invidiat: "Sunt înzestrat cu o capacitate pe care o doresc multora!"

Cu toate acestea, ceva în gândirea și comportamentul realizatorului TV s-a modificat.  

”Dacă înainte aș fi sărit la bătaie în parc, când vedeam un om că bate un câine, dar nu îmi permiteam să o fac, dacă acum cineva îi dă o palmă copilului, e visceral. Dacă văd un copil bătut, eu sar la bătaie, să fie clar. Asta este, dacă o să mă vedeți bătut la știri, să știți de ce”, a mai spus Dani Oțil în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.  

×
Subiecte în articol: dani otil Iusti Fudulu
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close