Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Un cunoscut executor judecătoresc din Bucureşti şi soţia sa, acuzaţi că şi-ar fi batjocorit fiica de nouă ani

Un cunoscut executor judecătoresc din Bucureşti şi soţia sa, acuzaţi că şi-ar fi batjocorit fiica de nouă ani

Un cunoscut executor judecătoresc din București şi soţia lui sunt acuzați ca şi-au batjocorit fiica, în vârsta acum de 9 ani. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoțional!

de Carmina Pricopie    |    10 Ian 2024   •   22:14

Potrivit unor surse, abuzurile ar fi fost comise pe parcursul ultimilor 3 ani. Executorul judecătoresc şi soţia lui au fost reținuţi, iar ieri au fost prezentați Curții de Apel București cu propunere de arestare preventivă.

În mod surprinzător, judecătorul de drepturi şi libertăți a hotărât că cei doi pot fi cercetați în continuare în stare de libertate. Așa că, cei doi părinți au fost eliberați.

Astăzi, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a făcut contestație. Până la judecarea contestației, magistrații Curții de Apel București n-au dispus împotriva lor vreo alta măsură preventivă.

Vă reamintim, în caz că aveți cunoștință de un caz de abuz sexual asupra unui minor, puteți anunța la Telefonul Copilului 116.111 -Linia Europeană de Asistență pentru Copii.

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close