Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine "România este o țară cu oameni prietenoși și buni". Mesajul emoționant al unei fetițe din Ucraina, după ce a stat cu familia în țara noastră

"România este o țară cu oameni prietenoși și buni". Mesajul emoționant al unei fetițe din Ucraina, după ce a stat cu familia în țara noastră

Elizabeth, o fetiță din Ucraina, care a venit în țara noastră încă de la începutul războiului, a decis să se întoarcă acasă, însă despărțirea de românii care au găzduit-o este foarte grea și emoționantă.

"România este o țară cu oameni prietenoși și buni". Mesajul emoționant al unei fetițe din Ucraina, după ce a stat cu familia în țara noastră
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Sep 2023   •   16:38

În vârstă de 12 ani, Elizabeth a venit în România încă de la începutul războiului din Ucraina, însă acum este timpul să se întoarcă, împreună cu familia ei, înapoi acasă.

Fetița a transmis, la Antena 3 CNN, un mesaj emoționant pentru români, mulțumindu-le celor care au găzduit-o pentru prietenie și bunătate.

"Momentan locuiesc în România, împreună cu familia mea. Am un frate de 21 de ani și am fost fericiți să stăm în România, pentru că este o țară frumoasă, cu oameni prietenoși și amabili.

Mi-am făcut noi prieteni printre copiii din România. Situația este în continuare gravă (în Ucraina), însă este mai bine să te întorci la tine acasă, decât să fii în altă țară. Bineînțeles, ne place România, dar am fi, totuși, mai fericiți acasă.

Citește și: Îngrijitoare româncă, acuzată că a furat o avere de la o văduvă de 92 de ani din Spania. Femeia făcea achiziții pe TikTok

Situația este foarte grea. Este extrem de greu pentru ucraineni, mai ales pentru copii, însă trebuie să mă întorc acasă, pentru a studia așa cum trebuie. Aș vrea să practic și un sport, iar eu le pot face cel mai bine acolo, în Ucraina.

Unii dintre prietenii mei au părăsit țara, iar alții au ales să rămână în Ucraina. A fost foarte greu pentru ei să rămână acolo, unde este extrem de periculos și înspăimântător. Au văzut bombardamente și drone. E înfricoșător și dificil.

Vreau să vă adesez un mare "Mulțumesc" pentru ajutorul acordat, pentru bunătatea primită și pentru că sunteți atât de prietenoși", a spus Elizabeth, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Război Ucraina fetita Kiev
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close