Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN România Inteligentă Cele mai noi tehnologii în materie de mobilitate sustenabilă, prezentate la Cluj-Napoca

Cele mai noi tehnologii în materie de mobilitate sustenabilă, prezentate la Cluj-Napoca

Cele mai noi tehnologii din domeniul mobilității sustenabile au fost prezentate la Cluj-Napoca. 

Cele mai noi tehnologii în materie de mobilitate sustenabilă, prezentate la Cluj-Napoca
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    19 Iun 2023   •   15:00

Producătorii auto consacrați, dar și companiile creatoare de soluții alternative de transport și-au expus noile modele în cadrul evenimentului. 

Au fost prezentate și inovații în ceea ce privește mobilierul smart pe care l-am putea găsi în curând chiar pe străzile marilor orașe. 

Peste 50 de expozanți au prezentat în cadrul evenimentului organizat în Cluj-Napoca elemente și concepte de mobilitate sustenabilă. 

Vorbim atât despre autovehicule nepoluante, dar și despre  biciclete, scutere, trotinete și motociclete electrice. 

Desigur, cea mai verde modalitate de deplasare este mersul pe jos, iar pentru a încuraja acest lucru mai multe companii au dezvoltat diferite piese de mobilier stradal smart care îmbunătățesc viața pietonilor, precum stații de autobuz inteligente sau bănci cu difuzoare și prize USB. 

Și studenții de la Universitatea tehnică au venit să își expună creația pe partea de cercetare, fiind vorba despre o mașină electrică de tip formula cu care vor merge la competiții.

Toate noutățile au fost prezentate în cadrul evenimentului Smart Mobility Cluj, aflat la a V-a ediție. 

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close