Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Jurnaliștii Antena 3 CNN, premiați pentru relatările din zonele de conflict din Ucraina

Jurnaliștii Antena 3 CNN, premiați pentru relatările din zonele de conflict din Ucraina

Jurnaliștilor de la Antena 3 și CNN, care au transmis din zonele de război, li s-a recunoscut curajul, dar și munca extraordinară pe care au depus-o în zonele de conflict din Ucraina.

de Ştefan Petrică    |    29 Feb 2024   •   23:56

51 de jurnaliști care și-au dedicat ultimii doi ani activității în zone de conflict din Ucraina, au fost distinși și premiați pentru curajul și profesionalismul lor remarcabil.

Evenimentul, organizat de Consiliul Național al Audiovizualului, a constituit un moment de recunoaștere a eforturilor și angajamentului acestor profesioniști, dar și o parte integrantă a campaniei Consiliului Europei pentru promovarea protecției și siguranței jurnaliștilor.

Printre cei premiați se numără și jurnaliști de la Antena 3 și CNN, care și-au asumat riscuri considerabile pentru a aduce informații din zonele fierbinți ale conflictelor.

Curajul și munca lor extraordinară au fost recunoscute cu premii speciale acordate de către Consiliul Național al Audiovizualului.

Jurnaliștii Antena 3 CNN premiați sunt: Laurențiu Rădulescu, Costi Pahonțu, Cosmin Herea, Cristi Popovici, Sabrina Preda, Sergiu Cora, Mihai Dină, Ana-Maria Roman, George Chironică, Cătălin Onofrei, Paul Ciurar și Gică Borțuneanu.

Acești profesioniști și-au dedicat timpul și energia pentru a aduce publicului informații de primă mână din cele mai periculoase și tensionate zone de conflict, demonstrând astfel angajamentul lor față de principiile fundamentale ale jurnalismului și misiunea lor de a aduce lumina adevărului în cele mai întunecate colțuri ale lumii.

×
Subiecte în articol: jurnalisti Antena 3 CNN CNA
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close