Antena 3 CNN Externe Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA: "La Moscova, vremea începe să se strice de astăzi"

Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA: "La Moscova, vremea începe să se strice de astăzi"

Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, a anunţat că "la Moscova, vremea începe să se strice de astăzi", după ce Senatul SUA a votat pachetul de ajutor în valoare de aproape 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina.

Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA: "La Moscova, vremea începe să se strice de astăzi"
Sursa foto: Facebook | Andrei Muraru
de Georgiana Adam    |    24 Apr 2024   •   09:25

"Pachetul de asistență internațională de 95 de miliarde de dolari care include Ucraina, Israel și Taiwan a fost votat și de Senat în această seară (după Camera Reprezentanților, sâmbătă)! De remarcat că votul a fost covârșitor favorabil - din ambele partide. Din cei 100 de membri ai Senatului, 79 de senatori au votat pentru pachetul de asistență internațională (din 51 de voturi necesare), în timp ce 18 au votat împotrivă (15 republicani și 3 democrați).

Acum, legea merge la Președintele Joe Biden, care a promis că o va promulga chiar miercuri. Este în mod evident o mare victorie a suporterilor Ucrainei (cea mai mare parte a pachetului de sprijin, aproape 61 de miliarde merge către sprijinul acordat Kievului) din ambele partide. La Moscova, vremea începe să se strice de astăzi", a scris ambasadorul Andrei Muraru într-o postare pe Facebook.

Pachetul de asistență internațională de 95 de miliarde de dolari care include Ucraina, Israel și Taiwan a fost votat și...

Publicată de Andrei Muraru pe Marţi, 23 aprilie 2024

×
Subiecte în articol: Andrei Muraru
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close