Antena 3 CNN Externe Mărturia unui jurnalist român care a trăit coșmarul de la Paris. "Străzile sunt pustii încă de aseară. Teama s-a instaurat"

Mărturia unui jurnalist român care a trăit coșmarul de la Paris. "Străzile sunt pustii încă de aseară. Teama s-a instaurat"

Mărturia unui jurnalist român care a trăit coșmarul de la Paris. "Străzile sunt pustii încă de aseară. Teama s-a instaurat"
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
de S.T.    |    14 Noi 2015   •   12:53

Jurnalistul Dorin Ilie de la France Télévisions a declarat că atmosfera este una destul de bizară în capitala franceza, iar prefectura Poliției din Paris cere cu insistență rămânerea în casă, scrie libertatea.ro.

”În acest moment sunt 127 de morți. Spitalele din Paris sunt pline de răniți, 60 sunt în stare gravă, iar străzile sunt pustii încă de aseară. În zona de sud a Parisului am văzut azi-noapte doar 50 de mașini, anormal de puțini pentru o noapte de vineri când e foarte aglomerat, ceea ce arată că s-a instaurat teama. Situația este destul de tensionată. Circulă pe străzi doar mașini care trebuie să facă livrări sau să aprovizioneze”, a spus acesta.

Mai multe, pe libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: Franta
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close