Antena 3 CNN Externe Cea mai bătrână femeie din lume face mărturisiri șocante! În 129 de ani a fost fericită o singură zi

Cea mai bătrână femeie din lume face mărturisiri șocante! În 129 de ani a fost fericită o singură zi

Cea mai bătrână femeie din lume face mărturisiri șocante! În 129 de ani a fost fericită o singură zi
Sursa foto: Foto: Captură video/youtube.com
16 Oct 2018   •   22:13

Koku Istambulova are 129 de ani, fiind născută pe 1 iunie 1889, potrivit pașaportului ei. Ea a vorbit despre ziua în care poporul ei cecen a fost deportat în masă de către Stalin în stepele din Kazakhstan în urmă cu 75 de ani.

După 13 ani petrecuți într-o țară străină, Koku a început să își contruiască o casă deoarece rușii deja ocupaseră casele cecenilor rămase vacante.

„Mă întrebați dacă am avut o singură zi fericită în viața mea. A fost ziua în care am intrat prima dată în casa mea. Era foarte mică. Eu am construit-o, cea mai bună casă din lume. Am locuit acolo timp de 60 de ani”, a afirmat femeia.

Fiul ei cel mic a murit după ce s-a îmbolnăvit. Nu existau medici care să îi ajute. „Fiul meu cel mic s-a îmbolnăvit și a murit repede. Astfel de lucruri se întâmplau în fiecare familie”, a precizat bătrâna.

Îi mai rămăsese fiica sa, Tamara, care a murit în urmă cu câțiva ani. Totuși, în urma Tamarei au rămas șase copii și 16 nepoți, care acum sunt alături de străbunica lor, potrivit Mirror

×
Subiecte în articol: batrana viaţa
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close