Antena 3 CNN Externe Proaspăt căsătoriți, doi tineri au pus poliția pe urmele lor. Au fugit de la nuntă fără să plătească restaurantul | Datoria ajunge la 8.000 de euro

Proaspăt căsătoriți, doi tineri au pus poliția pe urmele lor. Au fugit de la nuntă fără să plătească restaurantul | Datoria ajunge la 8.000 de euro

Doi tineri, proaspăt căsătoriţi, sunt căutaţi internațional după ce au plecat de la propria nuntă fără să plătească restaurantul la care a avut loc marele eveniment.

Proaspăt căsătoriți, doi tineri au pus poliția pe urmele lor. Au fugit de la nuntă fără să plătească restaurantul | Datoria ajunge la 8.000 de euro
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Oct 2023   •   11:14

Tinerii s-a căsătorit la Frosinone, Italia şi a ales să organizeze petrecerea de nuntă la restaurantul "La Rotonda" din Boville. Tinerii au avut un meniu bogat cu pește, muzică și au oferit chiar și un bacșiș generos de 400 de euro pentru chelneri.

Cu toate acestea, după ceremonie, cuplul nu a plătit nota de 8.000 de euro și a dispărut fără nicio urmă. 

Cuplul este format dintr-o tânără model de origine poloneză în vârstă de 25 de ani și un antreprenor de 40 de ani din Ferentino, Italia.

Mirele face parte dintr-o familie numeroasă şi este cunoscut, atât pentru bunătatea sa, cât şi pentru datoriile pe care le are la barurile din localitatea unde locuiește. 

Deşi cuplul a promis să plătească nota și chiar a menționat că a trimis un transfer din Germania, banii nu au ajuns niciodată la restaurant, ceea ce l-a determinat pe patron să depună o plângere la carabinieri.

Citeşte şi: Invazie de ploșnițe în una dintre cele mai căutate destinații de vacanţă: "Este un iad când cineva se confruntă cu asta"

Locuitorii din Ferentino sunt șocați de povestea acestui cuplu, care părea fericit și respectabil în comunitate. Cu toate acestea, unii cred că este doar o neînțelegere din cauza faptului că tinerii călătoresc foarte mult în interes profesional şi din acest motiv banii nu ar fi ajuns la proprietarul restaurantului.

Conform stiridiaspora.ro, familia și prietenii rămân în așteptare și speră că mirele și mireasa vor reveni în curând și vor rezolva situația neplăcută.

Între timp, povestea cuplului fugar a ajuns în atenția presei internaționale, cu multe publicații care speculează asupra motivelor lor și a locului în care s-ar putea afla acum. 

×
Subiecte în articol: căsătoriți datorii
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close