Antena 3 CNN Externe Momentul în care singurul elev care nu stătea pe telefon şi-a salvat colegii de la tragedie. Şoferul autobuzului în care se afla a leşinat la volan

Momentul în care singurul elev care nu stătea pe telefon şi-a salvat colegii de la tragedie. Şoferul autobuzului în care se afla a leşinat la volan

Un elev de clasa a VII-a din Statele Unite ale Americii a reuşit să îşi salveze colegii de la o tragedie, după ce şoferul autobuzului în care se aflau a leşinat la volan. Tânărul a reuşit să oprească maşina la timp.

Momentul în care singurul elev care nu stătea pe telefon şi-a salvat colegii de la tragedie. Şoferul autobuzului în care se afla a leşinat la volan
Sursa foto: Youtube | Azmi Haroun
de Ioana Mircea    |    17 Mai 2023   •   12:03

Dillon Reeves este elevul de clasa a VII-a din Michigan care a reușit să oprească un autobuz școlar după ce șoferul a leșinat. Dillon era singurul copil dintre cei 60, aflaţi în vehicul, care nu folosea telefonul mobil.

Momentul a fost surprins de camera de supraveghere a autobuzului, iar imaginile au ajuns virale pe internet.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În cadrul acestora se poate observa cum şoferul autobuzului începe să se simtă rău. Îşi face vânt cu şapca pe care o purta şi apoi leşină. La câteva secunde, un elev a venit din spate şi a apăsat pedala de frână a autobuzului în timp ce a preluat controlul volanului.

Citeşte şi: Reacţia unei femei care a găsit un bilet cu un mesaj dramatic într-un mijloc de transport din Satu Mare: "Mă gândesc că poate fi un copil"

Tatăl lui Dillon a declarat că el crede că o parte din motivul pentru care fiul său a fost atât de alert a fost pentru că nu are telefon și se uita pe fereastră.

Alți elevi din autobuz au declarat că toți erau pe telefoanele mobile și nu au observat că șoferul a leșinat.

Niciunul dintre elevi nu a fost rănit în incident, iar șoferul autobuzului, în vârstă de 40 de ani, a fost adus la spital în stare stabilă, a declarat pentru CNN comisarul Warren Skip McAdams, potrivit cnn.com.

×
Subiecte în articol: Michigan
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close