Antena 3 CNN Externe O femeie îngropată de vie a fost salvată de poliţişti. Strigătele disperate au fost auzite într-un cimitir din Brazilia

O femeie îngropată de vie a fost salvată de poliţişti. Strigătele disperate au fost auzite într-un cimitir din Brazilia

O femeie a fost îngropată de vie într-un cimitir din Brazilia. Strigătele sale au fost auzite de un gropar.

O femeie îngropată de vie a fost salvată de poliţişti. Strigătele disperate au fost auzite într-un cimitir din Brazilia
Sursa foto: Poliţia Militară Brazilia
de Ioana Mircea    |    03 Apr 2023   •   12:33

O femeie în vârstă de 36 de ani a fost găsită în viață, săptămâna trecută, în interiorul unui mormânt din cimitirul municipal din orașul Visconde do Rio Branco, în zona forestieră Minas Gerais, din Brazilia.

Poliția Civilă din Minas Gerais a declarat că victima a fost îngropată din răzbunare. „Ea a subliniat doi suspecți. În acest moment, atât Poliția Civilă, cât și Poliția Militară îi caută pe cei doi autori în vederea arestării lor în flagrant”, a declarat Diego Candian Alves, din cadrul Secției Regionale de Poliție Civilă din Ubá.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Femeia le-a spus agenților că a ascuns droguri și arme pentru agresori, însă acestea au fost furate înainte ca bărbaţii să le poată găsi. Femeia a fost agresată fizic și apoi a fost dusă la cimitir.

Citeşte şi: Şcoala care ţine orele în cimitir va ataca în instanţă decizia DSP-ului de a suspenda cursurile

Victima a relatat că doi bărbați cu glugă au pătruns în casa ei și au agresat-o. Ea a mai spus că se afla alături de soțul ei în momentul incidentului, dar că acesta a reușit să scape.

Încă nu se ştie cât timp a stat femeia în mormânt. Un gropar a fost cel care a auzit strigătele de ajutor ale femeii. Imediat, bărbatul a alertat poliția. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit-o pe femeie în viață, cu mai multe răni la cap. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit plataformamedia.com.

×
Subiecte în articol: Brazilia
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close