Antena 3 CNN Externe Naty Badea, corespondent Antena 3 CNN în Italia: "Nu se mai poate trăi aici!"

Naty Badea, corespondent Antena 3 CNN în Italia: "Nu se mai poate trăi aici!"

Italia s-a transformat în ţara jafurilor în care nu mai este de trăit. Atenţionarea vine de la colega noastră, Naty Badea, corespondent Antena 3 CNN în Italia. Tâlharii din peninsulă devin tot mai violenţi şi folosesc chiar mitraliere în timpul jafurilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Apr 2024   •   12:15

Naty Badea a făcut o postare pe pagina sa de Facebook în care vorbește despre situația alarmantă a jafurilor din Italia. Oamenii nu se mai simt în siguranță, iar astfel de episoade au loc cu regularitate. 

"Eu am făcut o postare ca persoană fizică, chiar dacă sunt și jurnalist. De trei ani sunt corespondent Antena 3 CNN în Italia, iar prin prisma meseriei mele citesc, atât presa națională, cât și cea locală. 

Eu am văzut o altă Italia atunci când m-am mutat. Acum, infracționalitatea a crescut foarte mult. Este vorba de jafuri în plină zi, dar și atacuri armate. 

Înainte nu se concepea ideea ca în Milano să vină cineva cu pistolul când tu stai la semafor și să te amenințe. Pot să vă spun că la liceul fiicei mele, care este situat în centrul orașului, nu la periferie, s-a furat telefonul unei eleve. Astfel de episoade au loc zilnic. 

De asemenea, la mall-ul unde îmi fac eu cumpărăturile a avut loc un jaf. Șase persoane au intrat cu arme și au jefuit un magazin de bijuterii. Sunt episoade zilnice și este posibil să fii oricând martor la un astfel de eveniment", declară Naty Badea. 

×
Subiecte în articol: jafuri Italia furturi
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close