Antena 3 CNN Externe Explozie în timpul unei operațiuni antiteroriste la Bruxelles. Un bărbat a fost „neutralizat”

Explozie în timpul unei operațiuni antiteroriste la Bruxelles. Un bărbat a fost „neutralizat”

Explozie în timpul unei operațiuni antiteroriste la Bruxelles. Un bărbat a fost „neutralizat”
25 Mar 2016   •   14:49

UPDATE - Un bărbat a fost „neutralizat” în cadrul operațiunii din cartierul Schaerbeek, din Bruxelles, au anunțat autoritățile.

O nouă operațiune antiteroristă are loc la Bruxelles, informează presa belgiană. Mai multe unități de poliție au fost trimise să percheziționeze o locuință. Accesul în zonă a fost interzis de către forțele de ordine.

Unități speciale ale poliției federale belgiene au desfășurat vineri percheziții la o locuință din apropierea Pieței Meiser din Schaerbeek.

Imediat după începerea operațiunii, a fost auzită o explozie, potrivit agenției Belga. Mai mulți martori de la fața locului au spus că au auzit focuri de armă.

Un tramvai care trecea prin apropierea a fost evacuat.Zona a fost închisă și încercuită de agenți de securitate înarmați și de camioane militare. Echipe de geniști ai armatei se aflau de asemenea la fața locului.


Opération anti-terroriste à Schaerbeek: "J’ai vu trois policiers armés qui visaient quelqu’un, puis j'ai entendu deux détonations"

 

Mai multe percheziţii au avut loc joi seara în comunele bruxelleze Jette şi Schaerbeek, cu participarea forţelor de intervenţie speciale şi a unui elicopter al poliţiei. În cadrul operațiunii de anvergură de joi seara, șase persoane au fost reținute.

O a şaptea arestare a avut loc vineri, în cartierul bruxellez Forest, în timpul unei percheziţii care s-a încheiat dimineaţa

Două explozii au avut loc marți dimineaţă pe aeroportul Zaventem din Bruxelles și alte două deflagraţii s-au produs ulterior între staţiile de metrou Maelbeek şi Schuman, în apropierea sediului Comisiei Europene

Tragedia vine la doar câteva zile, după ce serviciile secrete se lăudau cu prinderea celui care a coordonat atentatele de la Paris, de anul trecut, Salah Abdeslam.

×
Subiecte în articol: atentate Bruxelles Bruxelles explozie
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close