Antena 3 CNN Externe Cele mai spectaculoase ţinute şi momente de la Gala Premiilor Oscar 2024. Apariţiile care au atras toate privirile

Cele mai spectaculoase ţinute şi momente de la Gala Premiilor Oscar 2024. Apariţiile care au atras toate privirile

Starurile de la Hollywood au strălucit şi anul acesta pe covorul roşu şi au atras toate privirile la cea de-a 96-a ediţie a Premiilor Oscar.

Cele mai spectaculoase ţinute şi momente de la Gala Premiilor Oscar 2024. Apariţiile care au atras toate privirile
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mar 2024   •   09:25

Și anul acesta cele mai mari vedete de la Hollywood și-au făcut apariţia în ținute elegante și stilate la Teatrul Dolby. Unele celebrități au optat pentru ținute negre, precum Jamie Lee Curtis, Rita Moreno și Vanessa Hudgens, însărcinată, însă multe actrițe au atras toate privirile cu rochii colorate și spectaculoase.

Emma Stone, câştigătoarea premiului pentru Cea mai bună actriţă, a avut o apariție elegantă într-o rochie verde-mentă Louis Vuitton cu talie înaltă. 

America Ferrera şi-a făcut apariţia într-o rochie roz lucioasă mulată pe corp, creată de Versace.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu ţinutele şi momentele spectaculoase de la Gala Premiilor Oscar 2024.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Zendaya a fost uimitoare într-o rochie Armani Privé proaspătă, vibrată, combinând nuanțe de roz deschis și paiete gri-metalizat.

Eva Longoria, al cărei film Flamin' Hot a fost nominalizat la categoria Cel mai bun cântec original, a optat pentru o rochie Tamara Ralph Couture din catifea, cu umerii goi, purtând un superb colier cu diamante.

Premiile Oscar 2024. Lista completă a câştigătorilor

Câştigătorii celei de-a 96-a ediție a premiilor Oscar, decernate de către Academia Americană de Film, au fost desemnaţi. Filmul „Oppenheimer“, regizat de Christopher Nolan, a fost marele câştigător al Galei, unde a obţinut nu mai puţin de şapte premii.

După nominalizări, Oppenheimer a concurat la 13 dintre cele 23 de categorii, dar a reușit să obţină cele mai importante premii: Cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor în rol principal și cel mai bun actor în rol secundar.

Pe locul al doilea într-un clasament al câștigătorilor a fost pelicula Poor Things, cu patru premii, inclusiv Cea mai bună actriță în rol principal pentru Emma Stone.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close