Antena 3 CNN Externe Rapperul PnB Rock a fost omorât într-un restaurant din Los Angeles, după ce iubita sa a dat check-in pe o reţea de socializare

Rapperul PnB Rock a fost omorât într-un restaurant din Los Angeles, după ce iubita sa a dat check-in pe o reţea de socializare

Rapperul PnB Rock a fost împușcat mortal într-un restaurant din Los Angeles. Înainte de atac, iubita lui a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care arăta unde se aflau.

Rapperul PnB Rock a fost omorât într-un restaurant din Los Angeles, după ce iubita sa a dat check-in pe o reţea de socializare
Sursa foto: Hepta | Capital Pictures
de Georgiana Adam    |    13 Sep 2022   •   15:02

Rapperul PnB Rock a fost împușcat mortal de un bărbat necunoscut luni după-amiază într-un restaurant din Los Angeles, unde se afla împreună cu partenera sa.

Artistul mânca la un fast-food când un bărbat înarmat s-a apropiat de el, i-a cerut să îi dea bijuteriile și, pus în fața refuzului, a tras "mai multe gloanțe", potrivit ofițerului Kelly Muniz de la poliția din Los Angeles.

„Verificăm înregistrările de pe camera de supraveghere pentru a determina exact ce cuvinte au fost schimbate înainte de eveniment și pentru a-l identifica pe trăgător”, a explicat Muniz.

Ucigașul, care nu a fost încă arestat, a ieșit pe ușa laterală într-o parcare din apropierea restaurantului fast-food și a fugit cu o mașină, notează Mediafax.

Potrivit Los Angeles Times, poliția verifică, de asemenea, camerele de luat vederi ale firmelor din apropierea restaurantului.

PnB Rock a fost transportat de urgență la un spital din apropiere, unde și-a pierdut viața 45 de minute mai târziu.

Înainte de împușcături, iubita lui Rakim Allen, numele real al rapperului, postase pe rețelele de socializare o fotografie în care se vedea unde se aflau cei doi.

×
Subiecte în articol: los angeles SUA
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close