Antena 3 CNN Externe Plan pus la cale ca în filme. Cinci români au furat bunuri de 10.000 de euro dintr-un magazin apoi le aduceau înapoi, cerând rambursarea banilor

Plan pus la cale ca în filme. Cinci români au furat bunuri de 10.000 de euro dintr-un magazin apoi le aduceau înapoi, cerând rambursarea banilor

Cinci români au pus la cale un plan demn de filmele de acțiune pentru a fura mai multe bunuri. Reveneau apoi cu produsele în magazin pentru a obține banii pe ele.

Plan pus la cale ca în filme. Cinci români au furat bunuri de 10.000 de euro dintr-un magazin apoi le aduceau înapoi, cerând rambursarea banilor
Sursa foto: Pixabay.com/geralt
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mar 2024   •   15:39

Cinci români au crezut că dau lovitura după ce au planificat o afacere necurată în Krems, Austria. Aceștia au pus ochii pe magazinele unde sistemele de siguranță nu erau cele mai bune și au profitat pentru a fura de acolo mai multe produse electrocasnice. 

Politica magazinul a fost de partea hoților români. Conform acesteia, se pot returna produsele care sunt sub marcă proprie fără a fi nevoie de bon fiscal sau factură.

Astfel, cei cinci românii furau produse electrocasnice scumpe și reveneau cu ele în magazin câteva ore mai târziu pentru a cere rambursarea banilor. 

Planul bărbaților nu a ținut mult. Angajata care se ocupa de rambursarea banilor a suspectat că ceva nu este în regulă după ce le-a dat bărbaților peste 10.000 de euro. Tranzacțiile au trezit suspiciuni, iar în urma verificărilor s-a dovedit că bunurile returnate de români erau furate și nu cumpărate. 

Reprezentanții magazinului au depus plângere și cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au dat de urma românilor. Cei cinci bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 36 de ani au fost arestați preventiv. 

×
Subiecte în articol: hoti romani bunuri de lux furt magazine
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close