Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin are o nouă amantă în vreme de război. Ekaterina Mizulina e o "Barbie" blondă care conduce liga pentru cenzura internetului în Rusia

Vladimir Putin are o nouă amantă în vreme de război. Ekaterina Mizulina e o "Barbie" blondă care conduce liga pentru cenzura internetului în Rusia

Președintele rus Vladimir Putin, care a împlinit anul trecut 71 de ani, s-a implicat într-o relație cu o femeie cu 32 de ani mai tânără decât el.

Vladimir Putin are o nouă amantă în vreme de război. Ekaterina Mizulina e o "Barbie" blondă care conduce liga pentru cenzura internetului în Rusia
Sursa foto: hepta / Abaca Press
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Feb 2024   •   14:23

Informația este publicată de cotidianul american The New York Post.

Ekaterina "Katya" Mizulina are 39 de ani, a studiat istoria artei în Marea Britanie și conduce Liga pro-Kremlin pentru un internet sigur.

Ea este fiica unei foste membre a Parlamentului Rus, adeptă a liniei dure anti-Ucraina.

Presa internațională a relatat în anii din urmă că președintele rus, care a divorțat în 2014 de soția sa, Liudmila, după 30 de ani de căsnicie, ar avea o relație cu fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva, în vârstă de 40 de ani, iar din această legătură ar fi rezultat doi sau trei copii.

Aceste informații circulau și înainte de începerea invaziei din Ucraina.

Însă, odată cu războiul, flacăra pasiunii erotice pare să-l fi cuprins, din nou, pe liderul de la Kremlin.

Relația dinte Katya Mizulina și Vladimir Putin ar fi una de dată recentă, potrivit canalului Telegram Kremlevskaya Tabakerka, citat de The New York Post.

În GALERIA FOTO următoare, imagini cu Ekaterina Mizulina și mama sa, Elena.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Noua amantă a lucrat ca traducătoare pentru delegațiile ruse

Mizulina a absolvit Școala de Studii Orientale și Africane de la Universitatea din Londra în 2004, fiind licențiată în istoria artei și limba indoneziană.

A lucrat ca traducătoare pentru delegațiile oficiale rusești și s-a alăturat în 2017 Ligii pentru un internet sigur, organizație pe care o conduce în prezent.

Liga s-a poziționat în fruntea activităților de cenzură din Rusia, iar Mizulina a acționat pentru restricționarea internetului, amenzi și sancțiuni la adresa presei independente și a rețelelor sociale.

"În primul rând, vom curăța Ucraina de naziști. Apoi vom ajunge la Google și Wikipedia", spunea ea într-un discurs din mai 2022.

The New York Post notează un incident petrecut la o întâlnire cu studenții ruși, petrecută la începutul acestei luni, în care un participant a pus la îndoială necesitatea serviciului militar obligatoriu. 

Katya Mizulina ar fi primit scuze de la acest student, după ce l-ar fi amenințat cu aplicarea legislației privind discreditarea armatei ruse.

Este fiica Elenei Mizulina, 69 de ani, membră, până în 2023, a Consiliului Federației, Camera Superioară a Parlamentului Rus.

"Katya Mizulina este complet pe gustul lui Putin, care are 71 de ani. Să nu fim cârcotași. Omul este în floarea vârstei, de ce nu?", a comentat Olga Romanova, o militantă rusă pentru drepturile omului, citată de un canal TV din Ucraina.

Sursa: The New York Post

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close