Antena 3 CNN High Tech Dacă și tu crezi că ”unu plus unu fac trei”, te poți angaja în cea mai valoroasă companie din lume

Dacă și tu crezi că ”unu plus unu fac trei”, te poți angaja în cea mai valoroasă companie din lume

Gigantul tech al Statelor Unite, catalogat drept cea mai valoroasă companie din lume după capitalizarea pe bursă, angajează doar oameni care cred că ”unu plus unu fac trei”.

Dacă și tu crezi că ”unu plus unu fac trei”, te poți angaja în cea mai valoroasă companie din lume
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2023   •   20:12

Aceasta a fost declarația lui Tim Cook, CEO-ul Apple, în cadrul unui interviu acordat cântăreței britanice Dua Li, care are un podcast ce abordează subiecte de lifestyle.

„Este un sentiment incredibil să lucrezi cu oameni care scot ce e mai bun din tine și, la nivel fundamental, noi toți credem că unu plus unu fac trei. Ideea ta plus ideea mea este mai bună decât ideile individuale pe cont propriu”, a declarat Tim Cook, potrivit Hotnews.

În cadrul aceluiași interviu, CEO-ul Apple a mai precizat că firma sa angajează oameni din toate categoriile sociale, inclusiv persoane fără studii universitare.

Cât despre ceea ce caută la angajații săi, Tim Cook spune că își dorește oameni creativi, cu spirit de echipă.

„Cred că este una din trăsăturile pe care le caut în oamenii cu care colaborez. Pot colabora ei cu adevărat? Cred ei profund că unu plus unu fac trei?”, a afirmat șeful Apple.

Apple este cea mai valoroasă companie din lume, cu o capitalizare pe bursă de aproape 3 trilioane de dolari americani. Este urmată îndeaproape de Microsoft, evaluată la aproape 2,8 trilioane de dolari.

×
Subiecte în articol: Apple tim cook
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close