Antena 3 CNN High Tech Apple aşteaptă până în decembrie decizia de scoatere a telefoanelor Samsung de pe piaţa americană

Apple aşteaptă până în decembrie decizia de scoatere a telefoanelor Samsung de pe piaţa americană

Apple aşteaptă până în decembrie decizia de scoatere a telefoanelor Samsung de pe piaţa americană
Sursa foto: Foto: androidguys.com
de N.B.    |    29 Aug 2012   •   15:53

Apple mai are de aşteptat până în decembrie pentru a primi răspuns la cererea de interzicere a vânzării mai multor produse Samsung, informează Reuters.

Tribunalul american a stabilit data de şase decembrie pentru a judeca cererea formulată de Apple, ceea ce ar putea întârizia efectul uriaşei victorii în justiţie a companiei din Statele Unite.

În urma verdictului dat de justiţia americană vineri, prin care s-a stabilit că mai multe telefoane Samsung folosesc patente copiate, Apple a înaintat o cerere de scoatere a acestor produse de pe piaţa din Statele Unite.

Apple vizează iniţial opt telefoane din portofoliul Samsung, însă o decizie favorabilă ar putea crea un precedent pentru scoaterea mai multor produse concurente de pe piaţă.

Americanii vor avea, însă, de aşteptat până în decembrie deoarece audierea din septembrie va fi dedicată apelului sud-coreenilor cu privire la ridicarea interdicţiei de a vinde Galaxy Tab 10.1, gadget pentru care juriul s-a pronunţat în favoarea Samsung.

Samsung va trebui să plătească daune de 1,05 miliarde de dolari în urma verdictului dat de tribunalul american vineri, însă această plată ar putea fi amânată până la judecarea apelului.

×
Subiecte în articol: proces verdict interdictie piata
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close