Antena 3 CNN High Tech Google pregăteşte noile telefoane şi tablete Nexus. Invitaţiile au fost trimise pentru 29 octombrie

Google pregăteşte noile telefoane şi tablete Nexus. Invitaţiile au fost trimise pentru 29 octombrie

Google pregăteşte noile telefoane şi tablete Nexus. Invitaţiile au fost trimise pentru 29 octombrie
de N.B.    |    18 Oct 2012   •   10:58

Google a trimis invitaţii pentru un eveniment special organizat la New York pe 29 octombrie, anticipat a fi lansarea mai multor produse Nexus, atât un nou telefon cât şi o nouă tabletă, informează NBC News.

Există mai multe teorii privind produsele ce vor fi prezentate. Conform unor surse, următorul telefon Nexus ar avea un ecran de 4,7 inchi, însă dacă se păstrează convenţia denumirii de la tableta Nexus 7 (care are un display de 7 inchi), Nexus 4 ar trebui să aibă un ecran de 4 inchi.

Noile tablete de la Google ar putea provoca o scădere de preţ pentru Nexus 7, care porneşte de la 199 de dolari pentru varianta cu 32 de GB.

Se zvoneşte că Google plănuieşte să lanseze un model nou, de top, cu un ecran mai mare. Despre eventuala Nexus 10 se crede că va avea o rezoluţie mai mare decât a principalului concurent, ultima generaţie de iPad, cu 2.560X1.600 pixeli faţă de 2.048X1.536 pixeli ai tabletei Apple.

Există zvonuri că se pregăteşte şi o nouă versiune a sistemului de operare Android, 4,2, care ar aduce îmbunătăţiri sistemului de securitate.

Evenimentul Google este al treilea mare eveniment din domeniul IT programat pentru luna octombrie, după ce Apple a anunţat că organizează unul pe 23 octombrie, cel mai probabil pentru a lansa noul iPad Mini, iar Microsoft lansează noul telefon cu Windows 8 şi tabletele Surface tot pe 29 octombrie.

×
Subiecte în articol: Google iPad rezolutie microsoft iPad
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close