Antena 3 CNN High Tech Trucul simplu care te ajută să ai semnal mai bun la Wi-Fi. Este nevoie de un simplu obiect din bucătărie

Trucul simplu care te ajută să ai semnal mai bun la Wi-Fi. Este nevoie de un simplu obiect din bucătărie

Un obiect pe care îl avem în bucătărie ne poate ajuta să îmbunătățim semnalul la Wi-Fi. Trucul este foarte simplu și îl poate face oricine.

Trucul simplu care te ajută să ai semnal mai bun la Wi-Fi. Este nevoie de un simplu obiect din bucătărie
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    02 Dec 2023   •   10:00

Există momente în care semnalul la Wi-Fi se pierde, fără să îți dai seama de ce. Un simplu truc te ajută să scapi de această grijă și să te poți bucura te beneficile internetului, liniștit.

Tot ce ai nevoie este o folie de aluminiu. Da! Ai citit bine, de simpla folie de aluminiu, pe care o avem în bucătărie. Conform experților, datorită unei folii de aluminiu plasate strategic poți să rezolvi problema lipsei de semnal la Wi-Fi.

Citește și: Trucul care te ajută să scapi de condensul de pe geamuri. Ingredientul-minune se află chiar în bucătăria ta

Prin plasarea unei foi curbate de folie de aluminiu în jurul routerului, poți modela fluxul semnalelor Wi-Fi mai eficient. Partea lucioasă a foliei de aluminiu va reflecta fasciculele provenite de la antenă și le va îndrepta către un anumit loc.

De acolo, tot ce trebuie să faci este să reglezi direcția curbei foliei pentru a direcționa semnalul către părțile casei tale unde ai nevoie de o conexiune mai bună la internet, potrivit KnowBe4.

×
Subiecte în articol: wi-fi truc internet
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close