Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 6 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Balanţele primesc mesaje de la Univers, Scorpionii pun la cale un plan secret

Horoscop 6 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Balanţele primesc mesaje de la Univers, Scorpionii pun la cale un plan secret

Horoscop 6 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Astăzi s-ar putea să ne fie destul de dificil să ne concentrăm și avem mai multe dubii decât de obicei. 

Horoscop 6 decembrie 2023, cu Bianca Nuţu. Balanţele primesc mesaje de la Univers, Scorpionii pun la cale un plan secret
Sursa foto: Getty Images | Sarayut Thaneerat - Bianca Nutu Facebook
de Georgiana Adam    |    06 Dec 2023   •   09:19

Ne-am putea împrăștia energia în multe direcții și la finalul zilei să constatăm că nu am dus nimic la bun sfârșit. Este o zi în care să fim blânzi cu noi, dar și cu ceilalți. 

Horoscop 6 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Berbec 

Te-ai putea confrunta cu sentimente de vinovăție sau rușine. În loc să le bagi sub preș, acceptă-le și nu te mai identifica iar și iar cu greșelile comise. Până la urmă, tu nu ești trecutul tău. 

Horoscop 6 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Taur 

Citeşte şiHoroscop decembrie 2023, cu Mariana Cojocaru. Racii vor avea o lună excepţională, iar Mercur retrograd le dă planurile peste cap Capricornilor

Chiar dacă vor fi câteva episoade în care ai putea fi confuz în privința unui prieten, optimismul pune totuși stăpânire pe tine. Ai mai multă încredere în tine și în talentele tale. 

Horoscop 6 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Gemeni 

Dacă te-ai simțit blocat pe plan profesional, nu prea știai în ce direcție să o iei, această stare s-ar putea accentua astăzi. Spre seară, acorzi mai multă atenție hobby-urilor tale și atmosfera se va destinde. 

Horoscop 6 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Rac 

Dacă de pe 30 iunie încoace ai fost nevoit să renunți la anumite aspirații care în mare parte aveau legătură cu dezvoltarea ta personală, cursuri sau escapade peste hotare, acum le iei din nou în calcul. 

Horoscop 6 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Leu 

Ești foarte tentat să faci o investiție, dar îți recomand să nu te pripești. Tot astăzi, mulţi nativi își propun să facă activități concrete pentru a mai diminua stresul. 

Horoscop 6 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Fecioară 

Este posibil să ai dubii vizavi de ce simți față de cineva. Te întrebi dacă este o poveste frumoasă doar în imaginația ta sau este reală. Alte Fecioare au avut multe dubii încă din vară dacă o relație merită salvată sau nu, însă curând vor avea claritate. 

Horoscop 6 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Balanță 

În cazul în care ai avut grijă de toți ceilalți, mai puțin de tine, să nu te surprindă așa tare că acum nu te simți prea bine. E felul în care universul îți atrage atenția asupra ta. 

Horoscop 6 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Scorpion 

Astăzi ești deschis să porți o discuție profundă, nu bârfe și flecăreli. Unii nativi au nevoie de mai mult timp pentru ei ca să-și încarce bateriile și sunt și Scorpioni care pun la cale un plan secret. 

Horoscop 6 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Săgetător 

Te simți stăpân pe tine pe plan profesional. Vei da, de asemenea, dovadă de multă înțelegere și blândețe față de colegi. 

Horoscop 6 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Capricorn 

Intuiția te ghidează, chiar dacă momentan este parcă imposibil să iei o decizie. Vei acorda atenție mai mult carierei și ambiției tale. Capricornii își doresc astăzi să se facă remarcați. 

Horoscop 6 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Vărsător 

Dacă așteptai ca o situație să se încheie, voiai un răspuns clar, dorința ta s-ar putea îndeplini. Mulți Vărsător decid că a sosit vremea să nu mai care după ei un bagaj emoțional încărcat cu mânie și regrete. 

Horoscop 6 decembrie 2023 cu Bianca Nuţu, pentru Pești 

Poate că ai trecut printr-o criză de identitate, nu ai mai știut nici cine ești și nici ce vrei. Chiar dacă nu vezi mereu partea plină a paharului, astăzi parcă îți recapeți credința, a spus astrologul Bianca Nuțu, potrivit a1.ro.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close