Antena 3 CNN Horoscop Zodiile predispuse la boli, în perioada următoare. Atenționările Cristinei Demetrescu

Zodiile predispuse la boli, în perioada următoare. Atenționările Cristinei Demetrescu

Astrologul Cristina Demetrescu vine cu unele atenționări în ceea ce privește starea de sănătate a anumitor nativi din zodiac, în perioada următoare.

Zodiile predispuse la boli, în perioada următoare. Atenționările Cristinei Demetrescu
Sursa foto: Youtube | Radu Tibulca | Gettyimages | Evheniia Vasylenko
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iun 2023   •   23:09

În perioada următoare, trei nativi ai zodiacului ar trebui să fie mai atenți la sănătate, potrivit astrologului Cristina Demetrescu. Aceasta a făcut mai multe atenționări, în cadrul unui podcast realizat de Radu Țibulcă.

Berbec

„Berbecul trebuie să aibă grijă la sănătate. Chiar dacă în prezent este perfect sănătos, totuși trebuie să se investigheze. Dacă nu vrea să treacă prin probleme și încercări, trebuie să încerce să facă ceva diferit cu viața lui. Sunt lucruri care pot feri Berbecul de anumite probleme de sănătate și anume să se dezvolte, să caute un univers nou, adică să fenteze boala.  Totodată, Berbecul are și o perioadă bună din punct de vedere financiar”, a spus astrologul Cristina Demetrescu.

Citește și: Horoscop 23 iunie 2023. Gemenii trec prin transformări, Săgetătorii găsesc iubirea și își schimbă destinul

Taur

„Taurii trebuie să fie atenți la sănătate. Din 12 iulie, destinul urmează să intre pentru un an și jumătatea pe casa a XII-a a sănătății. Atenție la problemele legate de ochi, de migrene, de cap, probleme neurologice, accidente, lovituri la cap, nas, sinusuri.

Nu aș sugera rinoplastiile sau operațiile estetice, ci mai degrabă repararea problemelor patologice. Taurii sunt norocoși, dar trebuie să-și facă curaj, pentru că ei au tendința să sufle în iaurt, din punct de vedere financiar. Dar acum au o perioadă foarte bună și ar putea să încerce să devină independenți”, a precizat Cristina Demetrescu.

Gemenii

„Gemenii termină o perioadă mai grea din punct de vedere medical. Urmează vindecarea. Este o perioadă bună, o perioadă care pune punct la o serie de încercări pe care le-au avut în această zonă.

Urmează niște schimbări din punct de vedere al orientării profesionale. Unii sunt foarte versatili și noua energie le dă suflu pentru a încerca ceva nou. S-ar putea să cunoască oameni, să-și schimbe prietenii, să intre în cercuri noi, să aibă preocupări, pasiuni. S-ar putea să plece de la o pasiune, dar mai târziu s-ar putea transforma într-o carieră, în ceva solid”, a mai adăugat Cristina Demetrescu în cadrul podcastului Vin de-o poveste.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close