Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani au steaua lor pe Aleea Celebrităţilor

Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani au steaua lor pe Aleea Celebrităţilor

Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani au steaua lor pe Aleea Celebrităţilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    29 Sep 2011   •   13:10

Doi dintre cei mai îndrăgiţi actori din România, Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani, au primit joi, la împlinirea vârstei de 75 de ani, câte o stea pe Aleea Celebrităţilor (Walk of Fame din Piaţa Timpului, informează Agerpres.

Ei au fost recompensaţi pentru întreaga activitate de Teatrul Metropolis şi magazinul Cocor cu câte o stea pe Aleea Celebrităţilor.

După zeci de ani de activitate, Sebastian Papaiani spune că dacă ar fi s-o ia de la capăt tot actoria ar alege, dar pentru asta esenţial este talentul. "Dacă ar fi s-o iau de la capăt, tot actoria aş alege. Pentru asta, este nevoie de 99% talent şi 1% noroc. Publicul simte actorul mai mult decât simte actorul din sală", a spus actorul Sebastian Papaiani.

Despre noua generaţie de actori, Papaiani consideră că aceasta este bună, dar "nu este scoasă în faţă".

Cele două personalităţi marcante ale teatrului şi filmului românesc, Ileana Stana Ionescu şi Sebastian Papaiani, au însufleţit numeroase personaje memorabile în cele peste 100 de roluri jucate în mai bine de cinci decenii de dăruire publicului.

Aleea Celebrităţilor este un proiect cultural care găzduieşte stelele celor mai cunoscuţi artişti români din lumea filmului şi a teatrului în semn de preţuire a valorilor culturale din România. Walk of Fame-ul românesc a fost inaugurat în ianuarie 2011.

Pe Aleea Celebrităţilor din Piaţa Timpului strălucesc deja stelele lui Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu şi Tamara Buciuceanu-Botez.

 


×
Subiecte în articol: Sebastian Papaiani stea teatru
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close