Antena 3 CNN Actualitate Cultură Iurie Darie, internat în spital după ce a acuzat dureri în zona toracelui. Ce spun medicii

Iurie Darie, internat în spital după ce a acuzat dureri în zona toracelui. Ce spun medicii

Iurie Darie, internat în spital după ce a acuzat dureri în zona toracelui. Ce spun medicii
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Iun 2012   •   18:17
UPDATE 22:30 - Iurie Darie a fost transferat, sâmbătă seară, de la Spitalul Universitar Bucureşti la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", unde în 21 mai actorul a fost operat pentru eliminarea lichidului de la creier, informează Mediafax.
   
Medicii de la Spitalul Universitar au luat decizia de a-l transfera pe actor în condiţiile în care problemele medicale pe care le are Iurie Darie sunt consecinţa afecţiunii mai vechi, pentru care a fost operat, de altfel, la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar-Arseni".


Actorul Iurie Darie, în vârstă de 83 de ani, a fost dus, sâmbătă, la Spitalul Universitar Bucureşti, după ce s-a plâns de dureri în piept şi probleme de respiraţie, informează Mediafax. Medicii spun că este vorba despre o complicaţie post-operatorie.
   
Iurie Darie a ajuns la Spitalul Universitar cu o ambulanţă, după ce a acuzat dureri în piept şi probleme de respiraţie.
   
Potrivit medicilor, actorul a suferit complicaţie post-operatorie, acumulând în continuare lichid în creier. Conform surselor citate, actorul este confuz, însă în prezent starea sa este stabilă.
   
Actorul Iurie Darie va rămâne internat pentru a putea fi monitorizat, mai spun medicii.
   
Actorul Iurie Darie, în vârstă de 83 de ani, a fost dus în 10 mai la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din Capitală, iar în 21 mai a fost operat pentru a-i fi scos lichidul acumulat în zona creierului.


×
Subiecte în articol: Iurie Darie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close