Antena 3 CNN Actualitate Media Azi, 3 premiere la Euforia TV. Serialul coreean Prinţesa mea şi noi sezoane DR. HOUSE şi HOT IN CLEVELAND

Azi, 3 premiere la Euforia TV. Serialul coreean Prinţesa mea şi noi sezoane DR. HOUSE şi HOT IN CLEVELAND

Azi, 3 premiere la Euforia TV. Serialul coreean Prinţesa mea şi noi sezoane DR. HOUSE şi HOT IN CLEVELAND
01 Oct 2012   •   19:51

Euforia TV a pregătit în această toamnă  numai surprize pentru fanii fideli . O nouă grafică, un nou logo, o nouă direcţie, “Smart tv for Smart women” şi un slogan răsunător, aproape că îţi vine natural să-l pronunţi, Euforia vine din noi!

Astăzi două premiere, serialul coreean Prinţesa mea şi un nou sezon Dr.House.
Prinţesa mea, L-V, 17:30
Lee Seol (Kim Tae-Hee), este o studentă obişnuită. Acum mulţi ani a fost dată spre adopţie. Într-o zi ea află că este prinţesă, stră-strănepoata ultimului împărat al Dinastiei Joseon. Park Hae Young, nepotul preferat din Grupul Daehan este delegat să o găsească şi să o educe pentru a putea să-şi reinter în drepturi. Hae Zoung este pus într-o situaţie destul de dificilă atunci când începe să se simtă atras de Seol, fata care îi va lua moştenirea dacă monarhia va fi reinstaurată.

Dr.House, sezon III, L-J, 21:00
În acest sezon, House se simte mai bine cu piciorul datorită tratamentului cu Ketamine, după ce a fost împuşcat spre finalul sezonului II. Mai târziu, în sezon, Dr. House se enervează pe un pacient căpos şi îl lasă în camera de analize cu un termometru în partea dorsală. Pentru că refuză să-şi ceară scuze faţă de pacient, House este anchetat de acesta -detectiv în poliţie care încearcă să  dea în vileag dependenţa sa de vicodin. 7 episoade din sezon, echipei i se alătură şi David Morse în rolul lui Tritter.

De asemenea, tot azi începe şi un nou sezon din serialul de comedie Hot in Cleveland, de la ora 20:00.

La Euforia TV, toamna aceasta este o continuă sursă de iubire, energie şi optimism. Seriale de succes, personaje noi, actori pe val, producţii îndrăzneţe, toate acestea sunt pregătite să încânte  în acest sezon publicul feminin.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close