Antena 3 CNN Timp liber Muzică Edvin Marton, internat după ce a căzut pe scările hotelului. Celebrul violonist va participa la concertele de la Bucureşti

Edvin Marton, internat după ce a căzut pe scările hotelului. Celebrul violonist va participa la concertele de la Bucureşti

Edvin Marton, internat după ce a căzut pe scările hotelului. Celebrul violonist va participa la concertele de la Bucureşti
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Dec 2011   •   10:24

Celebrul violonist Edvin Marton a fost internat la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Artistul a căzut pe scările hotelului din Capitală în care este cazat. După o serie de investigaţii, medicii au declarat că Edvin Marton nu a suferit  nici un traumatism.

Examinarea RMN arată că violonistul Edvin Marton nu are leziuni posttraumatice, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, citat de Mediafax.

"Starea lui Edvin Marton este bună şi acesta va participa atât azi, cât şi mâine la Gala "Crăciun Vienez" de la Sala Palatului din Bucureşti", au declarat organizatorii pentru Antena3.ro. La cele douã concerte de la Bucureşti, Edvin Marton va fi prezent atât în calitate de violonist, cât şi de dirijor.

Edvin Marton, unul dintre cei mai cunoscuţi violonişti ai planetei, câştigător al unui prestigios premiu Emmy, a fost invitatul lui Mihai Gâdea în cadrul ediţiei de marţi seară a emisiunii "Sinteza Zilei".

Câştigător al unui prestigios premiu Emmy, Marton a impresionat planeta cu sunetele unice ale viorii sale Stradivarius, veche de 300 de ani şi care valorează 4 milioane de euro.

Artistul a obţinut dreptul de a cânta la acest instrument unic în urma câştigării competiţiei internaţionale Golden Violin Award.

 





×
Subiecte în articol: violonist spitalul Floreasca
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close