Antena 3 CNN Timp liber Muzică Drama Mălinei Olinescu: Îmi doresc să fie bine şi pentru mine. Greşeala mea e că m-am mulţumit cu puţin!

Drama Mălinei Olinescu: Îmi doresc să fie bine şi pentru mine. Greşeala mea e că m-am mulţumit cu puţin!

Drama Mălinei Olinescu: Îmi doresc să fie bine şi pentru mine. Greşeala mea e că m-am mulţumit cu puţin!
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Dec 2011   •   11:21
În cadrul unui interviu acordat publicaţiei Formula AS , în urmă cu trei ani, Malina Olinescu şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre problemele din viaţa sa. A dezvoltat subiecte precum cariera sa, care era o sursă imensă de nemulţumire, precum şi planurile sale de viitor.

Era supărată, însă încă spera la un viitor mai bun. „"Îmi doresc tare mult ca anul care vine să fie şi pentru mine, şi pentru oamenii dragi mai bun, mai rodnic, mai blând. Îmi doresc să-mi fie toţi ai mei bine, iar eu să-mi revin, să ma întorc la Mălina de dinainte. Iar din punct de vedere profesional, să-mi fie munca la fel de apreciată. Pentru că sentimental, anul care se încheie a fost o gluma proastă”, spunea artista.

Nu cred că-mi doresc prea mult. Poate tocmai asta a fost şi greşeala mea: că niciodată n-am cerut mult. Mereu m-am mulţumit cu puţin. Ei, se vede treaba că trebuie să-mi schimb strategia. Asta e planul meu pentru noul an! ", a declarat Mălina Olinescu la sfârşitul anului 2008.

Cântăreaţa Mălina Olinescu  a murit  în noaptea de duminică spre luni. Fata cântăreţei Doina Spătaru s-ar fi despărţit de curând de iubitul ei, iar acesta ar fi motivul sinuciderii, spune unul dintre prietenii ei, Călin Geambaşu.

Mălina Olinescu, marcată de drama "uitării". "În plin succes, brusc, toate uşile s-au închis"

Moartea Mălinei Olinescu a îndoliat lumea artistică. Crina Mardare: Nu vreau să mă gândesc la ce e în sufletul mamei ei

Mălina Olinescu, o viaţă trăită pe scenă. Ascultă cele mai celebre melodii ale sale

Tatăl Mălinei Olinescu s-a sinucis acum 30 de ani, aruncându-se de la etaj

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close